MINISTAR MALI NEGIRAO NAVODE KRIKA: Nije tačno da nisu dobili poziv za konferenciju, opet lažu (FOTO)
Foto: Ministarstvo finansija

o pozivu na događaj

MINISTAR MALI NEGIRAO NAVODE KRIKA: Nije tačno da nisu dobili poziv za konferenciju, opet lažu (FOTO)

Politika -

Ministar finansija Siniša Mali negirao je danas navode novinara internet portala Krik da im nije upućen poziv za jučerašnju konferenciju za novinare navodeći da je najava za konferenciju uredno poslata kad i svim drugim redakcijama.

On je na svom Fejsbuku napisao da je na konferenciji prisustvovalo dvadesetak redakcija, ali ne i novinari Krika i objavio screenshot mejla koji je upućen svim medijima i u kome se vidi da je poziv za konferenciju upućen i njima.

"Novinarima internet portala Krik uredno je poslata najava za jučerašnju konferenciju za medije, kad i svim drugim redakcijama. Na konferenciji je prisustvovalo dvadesetak redakcija, ali ne i novinari Krika, kojima je očigledno važnije da idu da se slikaju po televizijama i da šire svoje laži, nego da dođu na događaj. Dakle, novinari tog portala opet lažu. Ovoga puta, tako što pišu po tviteru kako im nije upućen poziv. Ipak, uprkos svim njihovim pokušajima, istina na kraju uvek izađe na videlo", napisao je ministar Mali na svom Fejsbuk profilu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track