Šutanovac: Šta god bude ojačaće DS

Optimista

Šutanovac: Šta god bude ojačaće DS

Politika -
Svesni smo gde smo grešili, neke stvari smo videli u prošlom vremenu, druge su se pokazale nakon izbora, rekao potpredsednik DS

SMEDEREVSKA PALANKA - Potpredsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac poručio je danas da je rukovodstvo stranke svesno grešaka iz prošlosti i da će sve što se bude činilo unutar DS predstojeće jeseni biti u korist njenog jačanja i jačanja Srbije."Svesni smo gde smo grešili, neke stvari smo videli u prošlom vremenu, druge su se pokazale nakon izbora. A nekada smo verovali nekome kome nije trebalo. Sva dešavanja biće u korist jačanja stranke sa ciljem da ojačamo celu Srbiju sa ubeđenjem da ljudi koji će o tome odlučivati znaju u kom pravcu treba da idu DS i Srbija", rekao je Šutanovac.

On je na godišnjoj skupštini opštinskog odbora DS u Smederevskoj Palanci istakao da se bez DS Srbija neće razvijati na način kako želi većina građana Srbije. "Već danas možemo videti da vlada, koja je formirana na beskrupolozan način, ne daje rezultate koje je obećala", ocenio je Šutanovac i kao primer naveo podelu preduzeća na partijskoj osnovi uprkos obećanjima o departizaciji, najavu povećanja PDV...

On se osvnuo i na interesovanje medija na unutrastranačka dešavanja u DS i naglasio da su vesti o toj stranci "medijima važnija od kursa dinara i PDV"."Skrenuo bi im pažnju da pogledaju šta se dešava u Srbiji, jer sve zavisi od onih u vlasti, a ne od DS. Svima koji su zabrinuti za DS poručujem da je ova stranka dugo opstajala i da smo iz svakog poraza izlazili bolji i jači. I iz ovog ćemo sigurno tako izaći", poručio je Šutanovac.

Godišnjoj skupštini opštinskog odbora Smederevske Palanke pored Šutanovca prisustvuje zamenik predsednika DS Dragan Đilas, predsednik Izvršnog odbora DS Marko Đurišić i predsednik demokratske omladine Balša Božović. Sednici kao gosti prisustvuju i predstavnici 20-ak opštinskih odbora DS iz Srbije, a na dnevnom redu sednice je godišnji izveštaj o radu tog opštinskog odbora.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja