00:23

DR ELEK O STANJU RANJENOG SRBINA NA KOSOVU: Pored Srećka, povređeno još nekoliko desetina Srba

kosovska mitrovica

POZNATO STANJE RANJENOG SRBINA NA KOSOVU NAKON OPERACIJE! Dr Elek: Pored Srećka, povređeno još nekoliko desetina Srba

Politika -

Direktor KBC u Severnoj Mitrovici Zlatan Elek rekao je da su, nakon jutrošnje akcije pripadnika policije lažne države Kosovo u Severnoj Mitrovici, dve osobe hopitalizovane, od kojih je jedna sa teškim povredama usled rane zadobijene vatrenim oružjem podvrgnuta hirurškoj intervenciji.

- U KBC Kosovska Mitrovica smeštena su dva pacijenta, jedan teško povređen, upucan je mučki s leđa, ima povrede desne lopatice, prelom drugog rebra i metak mu je izašao na prednju stranu vrata, uz obilno krvarenje, urađena je hitna hirurška intervencija, metak je izvađen, nalazi se u jedinici intenzivne nege i za sada je u stabilnom zdravstvenom stanju - rekao je Elek.

Dodao je da je drugi povređeni povređen u predelu grudnog koša tupom traumom, da je trenutno na ispitivanju, kao i to da mu je stacionarno lečenje.

Ostale osobe, su prema Elekovim rečima zadobile povrede od šok bombi, gumenih metaka i suzavca i da su se prvi povređeni javili na Očno odeljenje.

- Svima je ukazana pomoć, trenutno su stabilno i nisu na bolničkom lečenju - rekao je Elek.

U KBC Kosovska Mitrovica medicinsku pomoć usled povreda zadobijenih u akciji kosovske policije jutros u Severnoj Mitrovici i Zvečanu zatražilo je 10 građana.

00:32

HAOS NA SEVERU KOSMETA: Pripadnici ROSU u Kosovskoj Mitrovici i Zvečanu

(Kurir.rs/Kosovo onlajn)

Bonus video:

00:47

SUZAVCEM I ŠOK BOMBAMA NA SRBE: Vanredno u Kosovskoj Mitrovici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track