01:27

SANIRANJE ŠTETE! MILIĆEVIĆ: Navikli smo na tenzije i trzavice između SNS i SPS, Fila je provocirao

ne stiišava se bura

MILIĆEVIĆ BRANI KOLEGU: Filina izjava izvučena iz konteksta, žele da ugroze političku stabilnost, nema trzavica između SNS i SPS

Politika -

Ne stišava se bura nakon istupa poslanika socijalista Tome File!

Ugledni advokat, podsetimo, gostujući na jednoj televiziji, rekao je članici Nove stranke Vesni Rakić Vodinelić da izađu na izbore i pobede Aleksandra Vučića, a da će SPS potom ući u vladu sa njima.

Šef poslaničke grupe socijalista Đorđe Milićević smatra da je posredi recikliranje starih priča pred izbore.

- Za mene je potpuno logično da imate trzavice između SPS i SNS iako za to ne postoji nikakav razlog. Nisam gledao emisiju u kojoj je gostovao gospodin Toma Fila jer ne gledam N1. To je izvučeno iz konteksta. Razgovarao sam sa njim. Hteo je da uputi jedan vid provokacije opoziciji želeći da im kaže "izvolite izađite na izbore i pobedite" - rekao je Milićević u jutarnjem programu Kurir televizije.

Đorđe Milićević
foto: Kurir televizija

Funkcioner socijalista je uveren da istup File neće ugroziti saradnju SPS i SNS.

- Pre godinu dana predsednik SPS Ivica Dačić imao je jasan stav kad je uputio poziv predsedniku SNS Aleksandru Vučiću da sve stranke kojima je Srbija na prvom mestu budu na istoj listi i da imaju zajedničkog kandidata - rekao je Milićević.

Naglašava da je Filina izjava ciljano izbačena iz konteksta kako bi se ugrozila politička stabilnost u Srbiji.

- Imali smo sa rukovodstvom SNS razgovore o predstojećim izborima. To je gest međusobnog poverenja i uvažavanja. Razgovori će biti nastavljeni jer smatramo da je Srbiji potrebna politička sigurnost i politika kontinuiteta kako bi dalje išla putem napretka - rekao je Milićević i dodao da u parlamentu ima odlične odnose sa kolegama iz SNS.

01:50

ZAR MISLITE DA DAČIĆ BIRA NAMEŠTAJ!? Poslanik SPS bahato o trošenju novca građana

Miličević je naglasio i da Vučić i Dačić razmišljaju strateški.

- Mi nismo tas na vagi. Apsolutni pobednik na prošlim izborima je bila SNS. Pozvali su nas da preuzmemo deo odgovornosti i mi smo prihvatili. Lideri naših stranaka ne razmišljaju stranački već strateški. Nismo razgovarali o funkcijama već o budućnosti i tome kud Srbija treba da ide posle 2022. godine. Predsednici imaju dugoročnu i stratešku saradnju koju građani prepoznaju i vrednuju - rekao je Milićević i dodao da ne postoje frakcije i struje u SPS. Izborni rezultat opozicije u Negotinu i Mionici prema njegovim rečima uopšte ne zabrinjava vladajuću koaliciju.

Đorđe Milićević
foto: Kurir televizija

- Apsolutno smo relaksirani zbog rezultata opozicije. Ako saberete rezultate videćete da vladajuća koalicija ima ogromno poverenje građana Negotina i Mionice - rekao je Milićević.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:27

SANIRANJE ŠTETE! MILIĆEVIĆ: Navikli smo na tenzije i trzavice između SNS i SPS, Fila je provocirao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track