SNS VRANJE: Za samo 13 godina postali samostalna i ponosna država, ekonomski lider u regionu
Foto: Kurir/T.S.

Čestitka

SNS VRANJE: Za samo 13 godina postali samostalna i ponosna država, ekonomski lider u regionu

Politika -

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vranju, uputio je članovima i simpatizerima čestitku povodom 13. rođendana stranke.

"Danas kada proslavljamo još jedan veliki jubilej, 13 godina rada i trajanja Srpske napredne stranke, ostvareni rezultati u godinama za nama, obavezuju nas da se u ime sve brojnijeg članstva i rastuće podrške koju među građanima Srbije ima predsednik Aleksandar Vučić, podsetimo na neprekidnu borbu kojom smo razorenu i opljačkanu državu podigli svojim rukama iz pepela u kom smo je zatekli i za samo 13 godina, postali samostalna i ponosna država, ekonomski lider u regionu", navodi se u čestitki.

"Svako od nas kome je Srpska napredna stranka bila drugi dom, zna koliko je energije i odricanja zahtevala neprekidna borba na braniku dostojanstvene i jake Srbije od svih onih koji ni danas ne odustaju od želje da zemlju koju zovemo svojom, još jednom prodaju na račun svojih jeftinih ciljeva", dodaje se.

"Dragi članovi i simpatizeri Srpske napredne stranke, veliko breme je za nama, a još veći izazovi nam tek predstoje. Moramo ostati dosledni ideji Aleksandra Vučića i programu Srpske napredne stranke, zalažući se za međusobnu solidarnost i jedinstvo, jer samo smo onda nepobedivi na političkoj sceni Srbije", poručuje se u čestitki i na kraju se zaključuje:

"Srećan rođendan stranci u koju svim srcem verujemo! Predaja nije i nikada neće biti opcija! ŽivelaSrbija!"

Kurir.rs/T.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track