TRAGIKOMIČAN NAPAD NA PREDSEDNIKA SRBIJE: Vučiću sad zameraju i to što nosi rolku!
Foto: Printscreen/Instagram

POLITIKA

TRAGIKOMIČAN NAPAD NA PREDSEDNIKA SRBIJE: Vučiću sad zameraju i to što nosi rolku!

Politika -

Predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić našao se na udaru dela javnosti, i to ni manje ni više nego zbog garderobe. Predsedniku je, naime, zamereno što nosi rolke.

Naime, dnevni list Danas, inače blizak opoziciji okupljenoj oko lidera Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa, objavio je opširan tekst posvećen stajlingu predsednika Srbije, analizirajući razloge zašto on u poslednje vreme nosi rolke.

Aleksandar Vučić
foto: Printscreen/Instagram

Naslov teksta je "Rolka predsednika Aleksandra Vučića - predizborni pokušaj ublažavanja stroge pojave", a glavni sagovornik je Igor Avžner, koji je potpisan kao "stručnjak za komunikacije". Glavno pitanje u pomenutom tekstu je "Da li je nagla promena imidža, ali i ponašanje u javnosti šefa države posledica istraživanja ciljnih grupa do kojih teško dopire ili lične procene?".

S druge strane, potpredsednik SNS Milenko Jovanov iznete konstrukcije ocenjuje kao nebulozne.

- Ma oni zaista ne znaju više šta bi. Da nije tragično, bilo bi komično. Nama u SNS je potpuno svejedno šta Đilas i Vuk Jeremić oblače, ali nam nije svejedno da li će opet doći u poziciju da otimaju novac građana, bogate se i nanose štetu Srbiji i borićemo se da ih u tome sprečimo. Dakle, mi smo političari i borimo se protiv njihove politike, koja je dokazano katastrofalna za Srbiju, a što se mene tiče, bili u fraku ili u havajskim košuljama, jednako su štetočine - navodi Jovanov za Kurir.

I. Ž./ Foto/Source:Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track