PREDSEDNIK SRBIJE SE OPROSTIO OD STEVANA ĐOKIĆA: Poslednji pozdrav drugu i saborcu (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav, Printscreen

preminuo od korone u 44. godini

PREDSEDNIK SRBIJE SE OPROSTIO OD STEVANA ĐOKIĆA: Poslednji pozdrav drugu i saborcu (FOTO)

Politika -

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oprostio se od Stevana Đokića, detektiva i analitičara kriminala koji je umro u 44. godini od korone.

Podsetimo, Stevan Đokić, direktor Detektivsko bezbednosne agencije DBA, preminuo je od posledica korona virusa u 44. godini! Poslednje dve godine bio je aktivni učesnik javnog života u Srbiji, kao analitičar aktuelnih dešavanja, posebno događaja vezanih za borbu protiv kriminala.

Aleksandar Vučić, Stevan Đokić, umrlice
foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav, Printscreen

Velike napore godinama je ulagao u borbi protiv narkomanije, pedofila i sekti. Bio je čest gost Kurir televizije i brojnih medija, uvek je izlazio u susret, spreman da pomogne u svakom trenutku, dobar drug, odan prijatelj.

Đokić je bivši policajac koji je 2002. godine prešao u privatni sektor. Od tada, dugi niz godina profesionalno se bavio poslom privatnog detektiva i bezbednosnim savetovanjem. Jedan od malobrojnih Srba koji je prošao osnovnu obuku za profajlera u Britanskom MI5. Bio je jedan od sekretara Svetskog udruženja detektiva, ali je početkom oružanih sukoba u Libiji, zbog javne podrške Pukovniku Gadafiju, ekspresno smenjen sa funkcije. Nedugo zatim, postaje član Ruske Asocijacije detektiva.

Aleksandar Vučić, Stevan Đokić, umrlice
foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav, Printscreen

Bio je direktor Detektivsko Bezbednosne Agencije DBA ispred koje je više puta nagrađivan od strane državnih i privatnih institucija u Srbiji ali i u inostranstvu, a sada je direktor Kontra-Informativne Agencije DBA.

Organizovao je i radio na tribinima i seminarima koji su se bavili problematikom sekti i narkomanije u Srbiji. Inicijator i učesnik mnogobrojnih humanitarnih akcija.

Doktorirao na AUGP na temu “Internacionalni mir i bezbednost”.

Zajedno sa Sašom Vujkom i Slobodanom Jovanovićem 2015-te godine održao je obuku za jednu generaciju polaznika IBSSA licenciranih telohranitelja.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track