02:42

NEDIĆ O HILU I NADAMA SRPSKE OPOZICIJE: Procedura u Americi još uvek nije završena

važni susreti

VUČIĆ SE BORI ZA KiM I NA SAMITU U GLAZGOVU: Predsednik napravio niz sastanaka i kontakata sa državnicima iz celoga sveta

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u Glazgovu gde učestvuje na Samitu lidera o klimatskim promenama - COP2.

- Dobro je što je na Samitu među 200 državnika i predsednik Aleksandar Vučić. Videli smo po jučerašnjim izveštajima da je napravio niz sastanaka i kontakata sa državnicima iz celoga sveta - rekao je odgovorni urednik Kurira Rajko Nedić u "Redakciji".

Rajko Nedić
foto: Kurir Televizija

Samit je prema njegovim rečima sjajna prilika koju je predsednik Srbije iskoristio.

- Predsednik je iskoristio gužvu i napravio čitav niz mini sastanaka kao što se to i radi. Iskoristio je priliku i da razgovara sa španskim premijerom Pedrom Sančezom koji mu je obećao da će doći u posetu Srbiji. Sastanci su bitni i zbog pitanja KiM i granica otvorenog Balkana - smatra Nedić.

02:30

PROFESOR SIMEUNOVIĆ O SAMITU KLIMATSKIH PROMENA: Sve je počelo od ĐAVOLJEG KRUGA!

Osvrnuo se i na izjavu potpredsednika Narodne stranke Zdravka Ponoša koji je nedvosmisleno je rekao da će diplomata smeniti predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Procedura u Americi još nije završena da bi bio imenovan za ambasadora. Pre početka Nove godine to se verovatno neće dogoditi. Znamo kakva je njegova uloga bila za vreme Dejtonskog sporazuma - podvukao je Nedić.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:09

VAŽNO JE DA JE SRBIJA U ISTOJ KLUPI SA SVETSKIM LIDERIMA: Siniša Mitrović o Samitu klimatskih promena u Glazovu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track