DARKO GLIŠIĆ: SNS je odložila Skupstinu jer ima odgovornost prema svakom građaninu, Arena će biti dupke puna 27. novembra
Foto: Zorana Jevtić

odgovor đilasovom portalu

DARKO GLIŠIĆ: SNS je odložila Skupstinu jer ima odgovornost prema svakom građaninu, Arena će biti dupke puna 27. novembra

Politika -

Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić reagovao je na pisanje portala Direktno da SNS odlaže Skupštinu jer ne može da nokupi dovoljnoč članova i pristalica da bi Beogradska arena bila ispunjenja.

- Pošto je tajkunski portal Direktno objavio vest, koja je kod njih uvek laž,da Srpska napredna stranka odlaze Skupštinu stranke jer ne može da napuni Arenu, moram da odgovorim njima i njihovom vlasniku Draganu Đilasu, naveo je Glišić.

Srpska napredna stranka je odložila svoju Skupstinu jer ima odgovornost prema svakom građaninu ove zemlje i dok epidemioloska situacija ne pokaže znakove smirivanja,ne želimo ničiji život da rizikujemo. Kako izgleda puna Arena,nikada punija, tajkun Đilas i njegovi zaposlenici imaće priliku da vide 27.novembra.

Darko Glišić
foto: Zorana Jevtić

A vama,kojima ništa nije sveto,vama koji psujete majku,vređate decu,proganjate i proklinjete svakog ko drugačije misli,vama ljudski životi ne znače ništa. Vi navijate da svaki dan bude sto više mrtvih kako bi ugrabili neki politički poen,vi Srbiji zelite sve najgore kako bi iz toga,vi lopovi i lažovi,isplivali na vlast.

Dragane Đilas,tvoje prirodno okruženju su Marko Smrdojković, po zanimanju psovač majke,Marinika Pinokio Tepić koja drogira kokoške,kum Mladja ortak u lopovluku i još nekoliko zavisnika od tvog debelog novčanika. Vlasnik si medija,i narodnih 619 miliona evra rasutih po računima sirom sveta ali nisi vise vlasnik Srbije i to vise nikada nećeš biti. Zato sapni svoje lažove i prestanite da širite neistine. Arena će krajem novembra biti dupke puna ljudi koji žele Srbiju budućnosti a ne Srbiju prošlosti.

Živ mi bio pa video,a nadam se u svojim medijima i objavio. Srdačno, Darko Glišić.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track