MAJKA DOKTORA ZORANA STANKOVIĆA UMRLA OD TUGE ZA SVOJIM JEDINCEM: Preminula na dan kad je porodica davala 40 dana bivšem ministru!
Foto: Dragana Udovičić

tuga

MAJKA DOKTORA ZORANA STANKOVIĆA UMRLA OD TUGE ZA SVOJIM JEDINCEM: Preminula na dan kad je porodica davala 40 dana bivšem ministru!

Politika -

Porodica doktora Zorana Stankovića juče je davala četrdesetodnevni pomen bivšem načelniku Vojnomedicinske akademije (VMA) i nekadašnjem ministru zdravlja i odbrane. Tog dana preminula je njegova majka.

To je za Kurir ispričala Stankovićeva supruga Marina.

- U subotu, 13. novembra, davali smo 40 dana našem dragom mužu, ocu i deki. Istog dana, u poslepodnevnim časovima, od tuge i bola za svojim jedincem napušta nas njegova majka i odlazi sinu svom voljena nam nana, prabaka i moja druga majka - svekrva - kazala je Marina Stanković.

Zoran Stanković

Marina Stanković je za sutrašnji broj "Kurira" ekskluzivno govorila o poslednjim danima života Zorana Stankovića, koji je preminuo početkom oktobra od posledica zaražavanja koronavirusom, o njihovom poslednjem susretu, o najtežim trenucima u životu i delu koje je on ostavio za sobom.

Podsetimo, Zoran Stanković je preminuo 5. oktobra. Poslednjih godina je bio direktor Koordinacionog tela za Preševo, Bujanovac i Medveđu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track