00:04

UŽIVO PREDSEDNIK U SUBOTICI: Ovo je za naše unuke! Das ist wirklich wunderbar! Oduševljenje fabrikom izrazio na nemačkom (FOTO)

Dolazak predsednika najavljen je za 12 časova

PREDSEDNIK U SUBOTICI: Ovo je za naše unuke! Das ist wirklich wunderbar! Oduševljenje fabrikom izrazio na nemačkom (FOTO)

Politika -

Popričao i s radnicima pred svečano otvaranje fabrike u Industrijskoj zoni pa u obraćanju naglasio da Srbija ovakvu fabriku dosad niti je videla niti je imala. Fabrika je visokorobotizovana a u njoj će biti zaposleno 500 ljudi

SUBOTICA - Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće svečanom otvaranju fabrike BAS Boysen Abgassysteme d.o.o u Industrijskoj zoni u Subotici.

1 / 41 Foto: FOTO KURIR

- Ovakvu fabriku do sada nismo imali u Srbiji, dosad nismo videli u Srbiji. Sve je robotizovano, neverovatno je kako ova fabrika izgleda.

Aleksandar Vučić, Subotica, Otvaranje fabrike
foto: Printscreen/TV Pink

U Srbiji nikada nisam video ovako nešto. Svaka čast, kazao je predsednik tokom obilaska.

Aleksandar Vučić, Subotica
foto: Printscreen

- Fantastična fabrika, gotovo sve je robotizovano, a zaposliće 500 ljudi. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje svečanom otvaranju fabrike BAS Boysen Abgassysteme, dodao je predsednik i u obraćanju naglasio da je je ponosan na ono što je urađeno.

Na početku obilaska predsednik se pozdravio s radnicima, popričao s njima, pitao ih koliko im je trebalo da nauče posao a onda se našalio da su svud oko njega Nemci a da ga je jedan u fabrici pozdravio sa: Pomaže bog!

- Das ist wirklich wunderbar!, izazio je predsednik na nemačkom jeziku oduševljenje fabrikom.Svečano otvaranje fabrike "BAS Boysen Abgassysteme d.o.o"

1 / 5 Foto: Printscreen/TV Pink

Dolazak predsednika bio je zakazan za 12 časova.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track