Najnovije vesti

PREMIJERKA BRNABIĆ: Svi smo dugo čekali ovaj dan kada se predsednik Vučić susreo sa Putinom! Neverovatna stvar za Srbiju
Foto: screenshot Pink tv

pohvale

PREMIJERKA BRNABIĆ: Svi smo dugo čekali ovaj dan kada se predsednik Vučić susreo sa Putinom! Neverovatna stvar za Srbiju

Politika

Premijerka Ana Brnabić pozdravila je danas, kako je rekla, fenomenalno ispregovaran dogovor predsednika Aleksandra Vučića sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom u vezi sa cenom gasa.

- Svi smo dugo čekali ovaj dan, dan kada se predsednik Vučić susreo sa Putinom, između ostalog, i u vezi sa cenom gasa i ugovora. Sa strepnjom smo čekali da vidimo kako će to proći - rekla je Brnabić u Skupštini Srbije.

Vesti koje je preneo predsednik Vučić, kako je rekla, je bolji nego što je iko mogao da zamisli imajući u vidu da će u kritičnim zimskim mesecima cena gasa u Srbiji ostati 270 dolara. Prema njenim rečima, cena gasa na tržištu se sada kreće 964, a negde prelazi i 1.000 dolara.

- Neverovatna stvar za Srbiju - poručila je premijerka i ocenila da će to doneti privredi i građanima Srbije stabilnost. Ona je dodala da je ovo pokazatelj kako se Srbija dobro bori u najtežim situacijama. Srbija je, istakla je premijerka, po ceni gasa sada konkurentnija od bilo kog drugog na evropskom i svestkom tržištu. Zahvalila je predsedniku Vučiću, ali i ruskom predsedniku na velikom činu.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track