Najnovije vesti

ZBRINUO JE! EVO ŠTA JE MRKA OSTAVIO SUPRUZI DAŠI: Pomagao joj je u svemu, Bekuta se nikada nije mešala u njihov odnos!
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

nisu se razveli

ZBRINUO JE! EVO ŠTA JE MRKA OSTAVIO SUPRUZI DAŠI: Pomagao joj je u svemu, Bekuta se nikada nije mešala u njihov odnos!

Politika

Milutin Mrkonjić, visoki funkcioner SPS preminuo je danas posle duge borbe sa bolešću na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" u Beogradu.

Stan u kojem je živeo ostavio je upravo ženi Dragani Daši Mrkonjić. Njegova zakonita supruka ostala je da živi u njegovom stanu, u kojem je tri više od decenije živela s političarem i pre nego što se odselio. Njih dvoje imali su skladan odnos, a Mrkonjić ju je redovno obilazio sve dok se nije razboleo.

Pomagao joj je u svemu, a angažovao je i ženu koja se brine o njenom zdravlju i o kućnim poslovima. Posle turbulentnog perioda, Daša je konačno bila srećna i zadovoljna. Bekuta se nikada nije mešala u Milutinov i Draganin odnos.

Dragana Mrkonjić, zakonita supruga Milutina Mrkonjića završila je pravni fakultet i godinama je radila kao advokat. Kancelarija joj je bila registrovana u stanu u kojem je živela sa Mrkom. Takođe, malo je poznato da je Daša bila i sudija, a sa Mrkonjićem je u braku provela više od trideset godina.

Da podsetimoMrkonjić je bio priključen na respirator, nakon što se njegovo zdravstveno stanje naglo pogoršalo Lekari koji su ga zbrinjavali rekli su da je Mrkonjić bio u izuzetno teškom stanju, zapravo kritičnom zdravstvenom stanju, zbog popuštanja srčanog mišića. Uprkos svoj terapiji poboljšanja nije bilo.

Podsetimo, Mrkonjić je početkom meseca završio je na kardio-vaskularnoj klinici u Beogradu gde mu je ugrađen pejsmejker. U avgustu mesecu operisao je srčane zaliske, i to novom metodom, preko prepona, a sad je došao zbog više ispitivanja.

Kurir.rs/Mondo

bonus video:

STRUČNJACI O UJEDINJENOJ OPOZICIJI: Niko se ni sa kim ne slaže! ĐILAS I JEREMIĆ U SUKOBU
12:52

STRUČNJACI O UJEDINJENOJ OPOZICIJI: Niko se ni sa kim ne slaže! ĐILAS I JEREMIĆ U SUKOBU

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track