KAKVE VEZE MARINIKA TEPIĆ IMA S ČOVEKOM KOJI JE PREBIO BAGERISTU U ŠAPCU: Da li je ovo dokaz da su skupovi politički motivisani
Foto: Printscreen/Twitter

sumnjivo

KAKVE VEZE MARINIKA TEPIĆ IMA S ČOVEKOM KOJI JE PREBIO BAGERISTU U ŠAPCU: Da li je ovo dokaz da su skupovi politički motivisani

Politika -

Odmah po puštanju iz pritvora Dragan Milovanović Crni, koji je u subotu u Šapcu fizički napao i pretukao bageristu, sreo se sa potpredsednicom Stranke slobode i pravde (SSP) Marinikom Tepić. A ona je fotografije sa Milovanovićem brže-bolje podelila na društvenim mrežama, uz poruku da je on - heroj.

Mnogi su se pitali otkud funkcionerka SSP u Šapcu i kakve veze ona i njena politička grupacija imaju sa Milovanovićem i događajem u kojem je on učestvovao.

Marinika Tepić, Dragan Milovanović Crni
foto: Printscreen/Twitter

Poruka koju je Tepićeva ovom fotografijom poslala nameće nekoliko pitanja, a jedno od njih je da li ovim potvrdila da ona i opozicioni blok koji predstavlja imaju veze s organizacijom blokada širom Srbije u subotu.

Ili je, pak, po sredi raščišćavanje računa na lokalu, s obzirom na to da je Nebojša Zelenović, kao bivši gradonačelnik Šapca i lider Zajedno za Srbiju, formirao svoju kolonu za izbore i tako izašao iz kombinatorike koju je diktirao lider SSP Dragan Đilas?

Dakle, utrkivanje Marinike Tepić da ućari nešto na trenutnoj euforiji oko uhapšenog pa puštenog demonstranta navodi na sumnju da se iza građanskog bunta pokazanog u subotu ipak valja politička borba unutar opozicije, pa je i pitanje čiji prsti su sve ovo zamešali.

Na kraju, posle svega se postavlja pitanje da li su skupovi minulog vikenda bili izraz građanskog bunta ili je to čista politička borba, što se i naslućuje na osnovu Tepićkinih fotografija.

Kurir.rs

Bonus video:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track