02:35

Premijerka Ana Brnabić o porodici

EKSKLUZIVNO!

ANA BRNABIĆ NIKAD EMOTIVNIJE O PORODICI: Igor se raduje što ćemo zajedno provesti Novu godinu! Otkrila šta joj NAJTEŽE PADA

Politika -

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić bila je ekskluzivna gošća emisije "Usijanje" na Kurir televiziji.

Premijerka je rezimirala dosadašnji rad vlade, ali i govorila o svom privatnom životu.

Usijanje, Ana Brnabić
foto: Printscreen/Kurir TV

Brnabićeva je otkrila da će novogodišnju noć provesti u krugu porodice, kao i detalje pripreme za najveseliju noć u godini

- Novogodišnju noć ću dočekati u porodičnoj atmosferi. Sutra je radni dan, ja ću bili u Vladi. Iskoristiću poslepodne i veče da provedem sa porodicom. Kupila sam poklone porodici, iskoristila sam nekoliko sati i svu logističku pomoć svog kabineta kako bih izabrala pravi poklon. Igor u februaru puni tri godine i već je veliki momak, raduje se 1. januaru i poklonima. On je noćna ptica, puno se raduje tim stvarima i neće mu biti problem da budan dočeka Nogu Godinu - ispričala je kroz osmeh premijerka.

Usijanje, Ana Brnabić
foto: Printscreen/Kurir TV

Brnabićeva kaže da joj teško pada što usled poslovnih obaveza ne može više vremena provoditi sa porodicom.

- Užasno mi teško pada što ne mogu više vremena da provedem sa porodicom, to je užasan aspekt ovog posla. Ali kada vidimo rezultate našeg rada, lakše bude mnogo - rekla je premijerka Brnabić i poželela svim građanima Srbije srećnu Novu Godinu!

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

10:25

ANA BRNABIĆ O NOVIM MERAMA PODRŠKE I OPOZICIJI: Ne može se čovek kupiti za 100 evra kao što opozicija misli!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track