OTKRIVAMO HOROSKOPE PREDSEDNIKA I POLITIČARA: Vučiću će se desiti nešto NEOČEKIVANO! Na koju funkciju ide Dačić, šta čeka Đilasa?
Foto: Beta/Miloš Miškov

raspored zvezda

OTKRIVAMO HOROSKOPE PREDSEDNIKA I POLITIČARA: Vučiću će se desiti nešto NEOČEKIVANO! Na koju funkciju ide Dačić, šta čeka Đilasa?

Politika -

Ova godina biće puna izazova. Posebno će biti burno na političkoj sceni jer nas 3. aprila očekuju vanredni parlamentarni, predsednički i lokalni izbori u Beogradu. Astrolog Vladimir Vlajić tumačio je za Kurir kako su zvezde upravo u tom periodu (ne)naklonjene nekim od lidera vlasti i opozicije. Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću Vlajić predviđa dosta dobru godinu, neočekivanu podršku stranaca i pogotovo mlađih ljudi. Ivici Dačiću će se, navodi, ispuniti neke jako bitne želje, dok će Draganu Đilasu poslovno ići dobro, naročito u inostranstrvu, dok će mu politička karijera stagnirati. Boris Tadić ide u neke druge poslove...

Aleksandar Vučić - 5. mart 1970, Beograd (Ribe)

Aleksandar Vučić
foto: Beta/Miloš Miškov

Predsednik Vučić ulazi u dosta dobru godinu za javne nastupe i vođstvo. Već tokom januara i februara obnoviće neku staru slavu, a uspeće i da promeni situaciju u svoju korist. Neočekivano će dobiti podršku stranaca i pogotovo mladih ljudi. Dolazeća godina doneće mu i mnogo brige oko svoje dece. Biće nekoliko situacija u kojima će se dosta nasekirati zbog toga.

Ivica Dačić - 1. januar 1966, Prizren (Jarac)

Ivica Dačić
foto: Kurir televizija

Nakon napete godine, Ivica Dačić ulazi u period regeneracije i uspeha. Tokom godine će dobiti neke njemu bitne stvari na kojima je već duže insistirao. Poslovno gledano 2022. za njega će biti jako uspešna, pogotovo prva polovina godine kada će uslediti period promena i saradnje sa nekim velikim sistemima. Na duže staze za njega se pokreću neke dobre stvari.

Dragan Đilas - 22. februar 1967, Beograd (Ribe)

Dragan Đilas
foto: BETA Amir Hamzagić

Posao će mu ići dobro, ali kada je politička karijera u pitanju ona će stagnirati. U 2022. čekaju ga i neke sitne promene koje kao da su već i započele, a mogle bi da se odnose na preseljenje i promenu okruženja. Razvijaće poslove u kojima se vecć nalazi, ali otaje problem adekvatnih saradnika. Ulagaće u proizvodnju i nekretnine ali više u inostranstvu.

Marinika Tepić - 8. avgust 1974, Pančevo (Lav)

Marinika Tepić
foto: Zorana Jevtić

Očekuje je baš dobar period u naredna dva meseca, ali onda kola kreću nozbrdo da bi u novembru sve palo u vodu. Kod nje je sve u znaku prevelikih očekivanja. Postaviće dobru osnovu za neke dugoročno dobre stvari, ali neće imati sa kime da ih realizuje. Najveći problem su ljudi koji je okružuju i među kojima je malo onih koji mogu da je isprate u onome što je naumila.

Boško Obradović - 23. avgust 1976, Čačak (Lav)

Boško Obradović
foto: Kurir televizija

Očekuje ga dosta dobra godina. Uspeh u javnim nastupima će rasti do aprila. Tada će se desiti nešto, neki gaf neki ispad što će ga bukvalno zakucati u mestu i koštaće ga uspeha kojem se nadao i koji mu je bio nadohvat ruke. Sredinom godine mogao bi da pretrpi neku materijalnu štetu, a mogući su i pravni problemi. Javnost će mu svakako biti naklonjena, pogotovo mlađi.

Boris Tadić - 15. januar 1958, Sarajevo (Jarac)

Usijanje, Boris Tadić
foto: Kurir

Boris Tadić, lider SDS, tokom 2022. godine ide u neke druge poslove. Aspekt javnosti mu uopšte nije naklonjen tokom sledeće godine. I zdravstveno stanje mu, nažalost, nije najbolje.

Miloš Jovanović - 19. avgust 1976, Beograd (Lav)

Milos Jovanovic
foto: Marina Lopičić

Za predsednika DSS cela 2022. biće ili crna ili bela. Nakon neočekivanih uspeha odmah sledi razočarenje i kočnica i tako tokom cele godine. Sve mu je nestabilno. Ništa nije sigurno. Sve može da bude, a i ne mora. Da stvar bude gora, ovakav period potrajaće skoro tri godine. Neće biti toliko stresan kao 2022. ali tek nakon tri godine otvoriće mu se neke mogućnosti i stvari će izgledati malo normalnije i sa više potencijala. Tokom 2022. godine postoji mogućnost da otpočne još jedan posao koji mu neće ići loše.

Vojislav Šešelj - 11. oktobar 1954, Sarajevo (Vaga)

Vojislav Šešelj
foto: Printscreen/Novo Jutro

Za lidera radikala 2022. godina bi mogla da bude godina kada će konačno ostvariti neke bitne životne ambicije. Zvučaće čudno, ali Šešelj neće želeti da bude u prvom planu, već će nekog drugog staviti ispored sebe, ali svoje asove i dalje drži u rukavu. Dobre stvari koje ga očekuju vezane su za porodicu i porodična dešavanja. Međutim, kraj 2022. godine doneće zdravstvene probleme koji će zabrinuti njegove najbliže.

Goran Vesić - 18. februar 1969, Kruševac (Vodolija)

Goran Vesić, Jelka
foto: Ana Paunković, Beta/Miloš Miškov

Čoveku za koga važi da ne postoji stvar koju ne zna u vezi sa Beogradom i načinom na koji ovaj grad funkcioniše će 2022. godina doneti sjajne poslovne aspekte. Imaće odlične kontakte sa strancima i nevladinim sektorom. Tu mu i sledi dalji poslovni razvoj. Krajem sledeće godine prirediće veliki bum koji će mnoge iznenaditi. Ono što je sigurno je da će i ubuduće imati istaknutu ulogu u Beogradu.

Aleksandar Šapić - 1. jun 1978, Beograd (Blizanci)

Aleksandar Šapić
foto: Printscreen

Predsedniku opštine Novi Beograd će prva polovina 2022. godine biti jako teška. Poslovno će napredovati, ali će zbog toga jako trpeti privatni deo života. To može čak da ga natera da se na neki način povuče i više posveti privatnom delu. Povezivanje sa drugim ljudima, ali i organizacijama će mu doneti korist, a ono što je izvesno je da će 2022. godine potpuno promeniti imidž.

(Kurir.rs/B. V.)

Bonus video:

01:21

VUČIĆ: Ovog trenutka svi u Srbiji imaju struju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track