PALMA UŠAO U NOVU GODINU SA NOVIM POKLONOM ZA ZDRAVSTVENE RADNIKE: Pao dogovor sa vlasnikom najpoznatijeg lanca hotela u Egiptu!
Foto: Promo

POLITIKA

PALMA UŠAO U NOVU GODINU SA NOVIM POKLONOM ZA ZDRAVSTVENE RADNIKE: Pao dogovor sa vlasnikom najpoznatijeg lanca hotela u Egiptu!

Politika -

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma potpisao je danas u Hurgadi, u Egiptu, sa vlasnikom lanca hotela Titanik i Ali Baba Samehom Hevedom ugovor o dolasku 144 zdravstvena radnika iz 30 gradova Srbije u Hurgadu 7. aprila ove godine.

- Upravo sam sa Samehom Hevedom vlasnikom lanca hotela Titanik i Ali Baba potpisao ugovor o dolasku 144 zdravstvena radnika iz 30 gradova Srbije 7. aprila u Hurgadu. Ovim ugovorom dobili smo izuzetne uslove za dolazak zdravstvene delegacije iz Srbije, za 50 posto delegacije, odnosno 72 zdravstvena radnika je sve besplatno i to je poklon gospodina Sameha Hevede mog prijatelja, a za 72 zdravstvena radnika ceo trošak putovanja i boravka u Hurgadi plaćaju donatori - rekao je Marković nakon potpisivanja ugovora.

Dragan marković palma
foto: Promo

On je podsetio da su u njegovoj organizaciji 2021. godine zdravstveni radnici iz 30 gradova Srbije boravili dva puta u Hurgadi, njih 300, sve o trošku donatora i da će sa ovom delegacijom koja stiže na sedam dana 7. aprila, ta cifra biti ukupno 444.

Tome treba dodati i 600 zdravstvenih radnika iz cele Srbije koji su juna meseca boravili u Paraliji, takođe o trošku donatora i 992 poljoprivredna proizvođača iz cele Srbije koji su krajem avgusta i početkom septembra boravili u Paraliji, a za to putovanje je 80 posto troškova snosila Jedinstvena Srbija sa svog računa, od para koje dobija iz budžeta na osnovu 8 poslanika u Skupštini Srbije.

Ukupno je za godinu dana 1.100 lekara, medicinskih sestara i tehničara iz kovid zona iz cele Srbije boravilo u Hurgadi i Paraliji u organizaciji Dragana Markovića Palme, a o trošku donatora i 992 poljoprivrednika iz cele Srbije i dolazimo do ukupnog broja od preko 2000 ljudi.

- Ja sam rekao da je moja kuća Srbija, moja druga kuća je Grčka, a moja treća kuća je Egipat – Hurgada, a moj dom u Hurgadi je Hotel Titanik Palas. Želim da se zahvalim mom prijatelju Samehu Hevedi na ovom poklonu za zdravstvene radnike iz Srbije - rekao je Marković.

Dragan Marković Palma
foto: Promo

Sameh Heveda je vlasnik lanca hotela Titanik i Ali Baba sa ukupno preko 6000 soba.

- Moramo da vodimo računa o onim ljudima koji su spasili mnogo života, a to su lekari, medicinske sestre i tehničari iz cele Srbije i ova putovanja su na neki način naše “HVALA” herojima cele Srbije, zdravstvenim radnicima - ukazao je Marković koji je imao i jedan predlog za sve građane Srbije:

- Moj predlog građanima Srbije koji se odluče da negde letuju je da idu tamo gde ih vole, u Grčku i u Egipat. Grčka i Egipat su prijateljske države Srbiji.

Marković je najavio da će krajem maja, početkom juna, u Grčku voditi delegaciju od 700 ljudi a koju će činiti zdravstveni radnici, poljoprivredni proizvođači, zaposleni u vrtićima, i da će to isto učiniti i avgusta meseca.

Vlasnik lanca hotela Titanic i Ali Baba u Egiptu Sameh Heveda zahvalio je Draganu Markoviću Palmi na saradnji i najavio svoj dolazak za februar ove godine u Srbiju, gde je moguće da počne izgradnju hotela iz svojih lanaca.

Kurir.rs/ Foto/Source:Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track