SIN I SNAJKA ME NATERALI DA SE PREVENTIVNO TESTIRAM: Bivši direktor policije Veljović ima koronu, otkrio kakve simptome ima
Foto: Zorana Jevtić

na kućnom lečenju

SIN I SNAJKA ME NATERALI DA SE PREVENTIVNO TESTIRAM: Bivši direktor policije Veljović ima koronu, otkrio kakve simptome ima

Politika -

BEOGRAD - Milorad Veljović, savetnik predsednika Srbije Aleksandra Vučića i bivši direktor policije, pozitivan je na koronavirus.

Veljović potvrđuje da je sada na kućnom lečenju i da se dobro oseća. Veruje da nema teške simptome jer je vakcinisan.

- Nemam nikakve teške simptome. Pretpostavljam da je tako jer sam primio tri doze fajzera. Nisam imao čak ni temnperaturu, samo bih se ponekad zakašljao. Ne bih se ni testirao da sin i snajka nisu insistirali da to uradim preventivno jer smo bili zajedno tokom praznika. A oni su pozitivni. Ne možemo sa sigurnošću tvrditi, ali pretpostavljamo da su dobili koronu jer su bili u kontaktu sa prijateljicom koja je ovde došla iz Londona. Prvo je ona saznala da je pozitivna i onda obavestila o tome sve koji su s njom bili u kontaktu, pa i moji sin i snajka. Na njihovo insistiranje sam se testirao i juče je ustanovljeno da sam i ja pozitivan - priča Veljović za Srpski telegraf.

Bivši prvi čovek srpske policije kaže da dobro oseća, ali da je u izolaciji:

- Snimili su i pluća, sve je u redu. Očekujem da će i na kontroli sve biti dobro, posle završene terapije, i da ću se ubrzo vratiti radnim obavezama.

Kurir.rs/Srpski telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track