POLITIČARKA TZV. KOSOVA IZVREĐALA NOVAKA ĐOKOVIĆA, A SAD SE ŽALI NA TVITERU: Blokiran joj nalog, ona okrivila SRBE?!
Foto: Profimeida

PRIJAVILI JE

POLITIČARKA TZV. KOSOVA IZVREĐALA NOVAKA ĐOKOVIĆA, A SAD SE ŽALI NA TVITERU: Blokiran joj nalog, ona okrivila SRBE?!

Politika -

Potpredsednici Demokratske partije Kosova (DPK) i nekadašnjoj predstavnici Prištine u UN Vljori Čitaku blokiran je Fejsbuk nalog na sedam dana zbog prijave.

Ona je tu informaciju objavila na Tviteru gde se požalila i napisala da zna ko ju je prijavio.

- Oni koji su me pratili na društvenim mrežama dobro znaju koliko sam korektna u javnoj komunikaciji. Mogu da pretpostavim ko me je prijavio... Iz severnog komšiluka - napisala je Čitaku.

Podsetimo, ona je 4. januara, uz vest da će Novak Đoković učestvovati na Australijan openu nakon što je dobio medicinsko izuzeće, napisala: "Sve su životinje jednake, samo su neke više jednake od drugih".

Inače, najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću opet je otkazana viza danas, a pred sudom u Melburnu u toku je hitno saslušanje pred sudijom Entonijem Kelijem, koji je u prvom saslušanju poništio odluku o ukidanju australijske vize prvom teniseru sveta.

Australijska vlada prihvatila je predlog da odloži deportaciju srpskog tenisera Novaka Đokovića iz Melburna. Đokovićev advokatski tim naveo je da je svaki minut dragocen u ovom procesu, pošto Australijan open počinje u ponedeljak.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track