KO JE SLINA KOJA SE NUDILA VLASTIMA, A KO JE UBAČENI ELEMENT NATO: Žestok obračun u redovima opozicije!
Foto: BETA/Amir Hamzagić, Beta/Miloš Miškov, Zorana Jevtić

istresli prljav veš

KO JE SLINA KOJA SE NUDILA VLASTIMA, A KO JE UBAČENI ELEMENT NATO: Žestok obračun u redovima opozicije!

Politika -

Osvajanje birača na ekološkim temama sve češće se pretvara u međusobne obračune pojedinih političkih aktera. Novi učesnik u ovim opozicionim razmiricama je Savo Manojlović iz udruženja "Kreni-promeni", koga mnogi vide kao sve ozbiljnijeg političkog konkurenta. Neki opozicionari se drže po strani kada je reč o Manojloviću, ali ne i lider pokreta "Oslobođenje" Mlađan Đorđević koji ne propušta prilike da ga javno ponizi. Međutim, poslednji pokušaj Đorđevića da raskrinka Manojlovića, zajedno sa bivšim predsednikom Demokratske strane Draganom Šutanovcem, pretvorio se u pravi fijasko, jer ga je lider "Kreni-promeni" podsetio na vreme kada je trčao za SNS.

Đorđević je prvi krenuo u napad, nazivajući Manojlovića lažnim borcem za ekologiju, koga su u "Utisku nedelje", kako se izrazio, razbucali ostali gosti. Zatim je uputio provokaciju o njegovoj navodnoj saradnji sa SNS:

- Ne reče nam koji ti je Vučićev emisar bio u poseti - napisao je lider "Oslobođenja" na Tviteru.

Manojloviću je to bilo dovoljno da Đorđevića nazove slinom koju je otresao SNS.

- Član kabineta - tajno pravio SNS da bi ih ovi otresli kao slinu - misli da je svakom san da se sastaje tajno sa njima. Brale ja sam ODBIO sastanak sa njima kad su na vrhuncu moći, dok si ti trčao za njima kad ste vi imali moć a oni vas OD*EBALI. Samoprojekcija brale. Nismo isto - odgovorio mu je Manojlović.

Savo Manojlović
foto: Printscreen

Đorđević se nije zaustavio, već je nastavio s provokacijama, ubacivši u priču i bivšeg saborca iz DS Dragana Šutanovca.

- Bralence Savo, ja nikada u životu nisam bio u društvu Vučića niti sam se sa njim čuo telefonom. Nisam bio ni član žutih dok si ti trčkao za NATO Šutanovcem jer delite iste vrednosti. I ne srdi se na mene nego hoćeš da objavim ime emisara ili cifru?... Kako se ideološka napredna NATO braća brane i pripomažu. Šule i Mladi Objektivni dr Savo na istom pojilu kod šefa Vučića. Široko sve do vračarskih pašnjaka - poručio je Đorđević uz zajedničku fotografiju Šutanovca i Manojlovića.

Zatim se na Tviteru oglasio i Šutanovac:

Dragan Šutanovac
foto: Printscreen

- Brale pomešao, Mlađa je bio "žut" kao žumance a ovaj momak Savo Manojlović je došao u DS da traži podršku oko inicijative u vezi restitucije... Mlađo moj, od najgorih si. Dok si se šunjao oko žutih tad ti je NATO bio dobar samo da uhvatiš neku funkciju a sad si izvrnuo mantil koji ima dva lica. Pa što mi još 2012. ne reče u lice to za pašnjak pa da te propisno napasem kao što je uradio Srđan Đ. u izbornoj noći - napisao je Šutanovac.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track