PREDSEDNIK VUČIĆ OBJAVIO VIDEO I POSLAO MOĆNU PORUKU: Niko neće moći da sakrije činjenicu da je Srbija ekonomski napredovala
Foto: Printscreen/Instagram/avucic

oglasio se na instagramu

PREDSEDNIK VUČIĆ OBJAVIO VIDEO I POSLAO MOĆNU PORUKU: Niko neće moći da sakrije činjenicu da je Srbija ekonomski napredovala

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram profilu video o napretku Srbije u poslednjih nekoliko godina i poručio: "Rezultati su ono što ostaje".

- Niko neće moći da sakrije činjenicu da je Srbija ekonomski napredovala, to ne možete da sakrijete. Nije Klinički centar u Beogradu izgrađen tek tako. Nije auto-put Miloš Veliki izgrađen zato što niko 70 godina nije hteo da ga gradi. Niko neće moći da izbriše činjenicu da smo u poslednjih nekoliko godina najviše novca uložili u hram Svetog Save. Niko neće moći da izbriše činjenicu ko je podigao spomenik Stefanu Nemanji. Ko je dao i na čiju inicijativu ime ulici Heroji sa Košara. Rezultati su ono što ostaje - poručio je predsednik Vučić u videu.

Predsednik je danas posetio rekonstruisanu železničku stanicu u Inđiji, i istakao da je ponosan jer je voz nikad nije išao brže u Srbiji.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track