DAČIĆ NAPISAO LJUBAVNO PISMO DEVOJCI KOJU U ŽIVOTU NIJE VIDEO! Lider SPS otkrio kako je smuvao i odmah zaprosio ženu svog života!
Foto: Marina Lopicic

HIT PRIča

DAČIĆ NAPISAO LJUBAVNO PISMO DEVOJCI KOJU U ŽIVOTU NIJE VIDEO! Lider SPS otkrio kako je smuvao i odmah zaprosio ženu svog života!

Politika -

Svojoj supruzi napisao sam ljubavno pismo i pre nego što sam je upoznao! Počeli smo da se zabavljamo kada je skupila hrabrost i prišla mi s tim pismom u ruci, otkrio je predsednik Narodne skupštine i lider socijalista Ivica Dačić.

- Prijatelj mi je rekao da se dopadam jednoj devojci, ali nije želeo da mi otkrije kojoj. Onda sam ja napisao ljubavno pismo i rekao mu da joj ga preda iako nisam znao ko je ona. Stalno sam ga zapitkivao ko me to simpatiše, ali je uporno odbijao da mi kaže. A onda mi je jednog dana prišla lepa devojka koja je u ruci držala moje pismo. Iznenadio sam se kada sam je video jer sam poznavao njenog oca. I tako je sve počelo - ispričao je Dačić za Informer.

Ivica Dačić, Sanja Dačić
foto: Marina Lopicic

Kako kaže, i danas čuva to pismo koje je napisao, ispostaviće se, budućoj supruzi jer je ljubav odmah planula.

- Sanju sam zaprosio posle samo šest meseci veze. Ona je tada imala 20, a ja 27 godina. Pitao sam je: "Hoćeš li da se udaš za mene? Da ne gubimo više vreme". Znao sam da sam pronašao ženu svog života i to je bilo to - zaključio je Dačić za Informer.

Sanja Dačić
foto: Damir Dervišagić

Da nisu pogrešili govori činejnica da su i danas u skladnom braku i imaju dvoje dece, Andreu i Luku.

Kurir.rs/ Foto/Source:Marina Lopicic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track