LJUBAVNI JADI MINISTRA MILOJKA: Krivokapićev zet otkrio čitav spisak žena s kojima je bio: Japanka, Indonežanka, Kineskinja...HIT!
Foto: Youtube prtscr / Televizija Pljevlja

OVAKO SE PRAVDA DA NIJE NACIONALISTA

LJUBAVNI JADI MINISTRA MILOJKA: Krivokapićev zet otkrio čitav spisak žena s kojima je bio: Japanka, Indonežanka, Kineskinja...HIT!

Politika -

Milojko Spajić, ministar finansija i socijalnog staranja u Vladi Crne Gore, ali i zet premijera Zdravka Krivokapića, postao je hit na društvenim mrežama i to zbog - ljubavi! On je, kako bi se opravdao da nije nacionalista, pred TV kamerama otkrio i svoj ljubavni život.

Crna Gora, Milojko Spajić, ministar finansija
foto: Printscreen/YouTube

- Devojka mi je bila Francuskinja, pre toga Indonežanka muslimanka, pre toga Japanka budistkinja, pre toga Kineskinja komunista. Ne mogu da zamislim kontekst u kojem bih ja mogao da se poistovetim sa bilo kakvim radikalnim nacionalističkim stavovima - rekao je Spajić.

Spajiću, koji je inače iz Pljevalja, politički protivnici su u nekoliko navrata zamerali stavove u vezi sa SPC, koju smatra institucijom koja u Crnoj Gori postoji vekovima i kojoj građani najviše veruje. Inače, ministar finansija, koji je u Vladu Crne Gore ušao kao nestranačka ličnost, odnosno ekspert, verenik je Krivokapićeve ćerke Milene.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track