MILICI I DANILU JE NAJTEŽE: Vesić se sećanjem oprostio od pokojne Ksenije Vučić, ispričao i kako su se upoznali
Foto: Zorana Jevtić

zamenik gradonačelnika beograda

MILICI I DANILU JE NAJTEŽE: Vesić se sećanjem oprostio od pokojne Ksenije Vučić, ispričao i kako su se upoznali

Politika -

BEOGRAD - Počivaj u miru draga Ksenija... Sa tugom i nevericom primio sam vest da je iznenada preminula Ksenija Vučić, objavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić koji se sećanjem na Fejsbuku i lično oprostio od preminule novinarke.

Poznavali smo se od 1992. godine kada sam prvi put gostovao u njenoj emisiji na Radio Indeksu. Njeni gosti bili su tada mladi političari među kojima i Aleksandar koji je kasnije postao njen suprug i otac njene dvoje divne dece.

SAHRANJENA KSENIJA VUČIĆ: Milica i Danilo ispratili majku na večni počinak uz zagrljaj i utehu oca Aleksandra Vučića (FOTO)

Ksenija je bila divna, dobra i obrazovana žena sa kojom sam voleo da razgovaram. Osoba sa stavom koji je argumentovano branila. Ne poznajem nikoga kome nije pomogla ako je mogla. Mnogo toga mogla je još da pruži novinarstvu.

Bila je snaga, bila je pamet, bila je prijatelj i podrška. Milici, Danilu i Aleksandar Vučić je najteže. Ostali su bez majke i osobe koja im je mnogo značila u životu. Srpsko novinarstvo je ostalo bez jednog od najboljih novinara. Njeni prijatelji ostali su bez osobe čije je prijateljstvo bila privilegija.

Počivaj u miru draga Ksenija. Živećeš večno kroz svoju divnu decu Milicu i Danila i njihove uspehe. Ponosićeš se njima posmatrajući ih sa neba onako kako si bdela nad njima na zemlji koju si danas prerano napustila.

Kurir.rs/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track