KAKVE SU KLADIONIČARSKE KVOTE ZA IZBORE: Vučić apsolutni favorit za predsednika, Šapiću u Beogradu duplo veće šanse od Jankovića
Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

objavljena lista

KAKVE SU KLADIONIČARSKE KVOTE ZA IZBORE: Vučić apsolutni favorit za predsednika, Šapiću u Beogradu duplo veće šanse od Jankovića

Politika -

Predsednik Srbije i SNS Aleksandra Vučić je, prema kladionicama, apsolutni favorit na predsedničkim izborima 3. aprila.

Da će on pobediti u prvom krugu kladioničari su odredili kvotu od svega 1,08.

To znači da na uloženih 1.000, igrač može da dobije svega 80 dinara. Njegov najbliži pratilac je kandidat opozicione koalicije SSP, NS, DS, PSG Zdravko Ponoš na koga su kladinice stavile kvotu 7. U igri za predsedničke izbore su još i predsednik SPS Ivica Dačić sa kvotom 10, potpredsednica SNS Zorana Mihajlović na koju je kvota 11, funkcioner SPS Aleksandar Antić sa kvotom 15 koliko ima i Milica Đurđević Stamenkovski iz Zavetnika.

Kladionica, Klađenje
foto: Marina Lopičić

Kada su beogradski izbori u pitanju situacija je potpuno drugačija i dosta neizvesnija.

Kandidat vladajuće SNS Aleksandar Šapić po kladionicama ima dva puta veće šanse za pobedu od opozicionog kandidata Vladete Jankovića.

Na Šapića su bukmejkeri odredili kvotu 1,5, pa igrač tako na uloženih 1.000 dinara može da osvoji 500, dok je kvota na Jankovića tri, pa se na uloženih 1.000 može osvojiti 3.000 dinara.

Kada su izbori za Beograd u pitanju, kladionice daju velike šanse, čak veće nego Jankoviću, i sadašnjem zameniku gradonačelnika Goranu Vesiću i premijerki Ani Brnabić koji imaju kvote 2,5 odnosno 2,7. Na listi je i sadašnji gradonačelnik Zoran Radojičić, za koga kladionice procenjuju da će ostati na ovoj funkciji kvotom četiri.

B. V.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track