ĐUKANOVIĆEVA SUPRUGA NA SEBI IMA MALO BOGATSTVO: Milačić sve objavio, pa upitao: ODAKLE NOVAC za skupe krpice?! (FOTO)
Foto: Printscreen/www.predsjednik.me

voli luksuz

ĐUKANOVIĆEVA SUPRUGA NA SEBI IMA MALO BOGATSTVO: Milačić sve objavio, pa upitao: ODAKLE NOVAC za skupe krpice?! (FOTO)

Politika -

Lidija Đukanovića, supruga crnogorskog predsednika, prilikom nedavne posete Grčkoj nosila je na sebi pravo bogatstvo. Samo sako i bluza koje obukla koštaju skoro 5.000 dolara, tvrde iz Prave Crne Gore Marka Milačića.

Iako prva dama Crne Gore, barem prema zvaničnim podacima dostupnim javnosti, zarađuje oko 900 evra mesečno, očito joj nije bio problem da izdvoji 1.250 dolara za bluzu marke Louis Viton, kao i sako iste marke koji košta 3.600 dolara.

Milo Đukanović
foto: Printscreen/Instagram/pravacrnagora

- Na fotografijama koje su objavljene na zvaničnom sajtu Predsednika Crne Gore možemo videti da je supruga predsednika i ovaj put odabrala ekstremno skupu odeću u vrednosti pet puta većoj od njene mesečne zarade. Prema podacima Agencije za sprečavanje korupcije, predsednik Crne Gore zarađuje mesečno oko 2.000 evra, a njegova supruga skoro 900 evra - napisao je Milačić na instagramu.

Milo Đukanović
foto: Printscreen/Instagram/pravacrnagora

Konstatovao je da dok prosečan građanin mesečno nema dovoljno novca da kupi osnovne namirnice i jedva sastavlja kraj s krajem, supruga predsednika se bahati, umesto da bude, kako kaže, primer svim građanima.

- Đukanović je više puta u zadnje vreme dovodio u pitanje povećanje zarada u okviru projekta Evropa sad, a i ranije je imao ispade kada je davao izjave da je gorivo luksuzna roba - stoji na Instagram profilu Milačića, a potpisuje Marina Vukalović iz njegovog pokreta.

Marko Milačić
foto: Printskrin / You Tube

Oni su pozvali Agenciju za sprečavanje korupcije da ispita kojim novcem Đukanovići sebi uspevaju da priušte skupe stvari.

Kurir.rs/ Foto/Source:Printscreen/www.predsjednik.me

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track