PREDSEDNIK VUČIĆ: U trenutku kada nema stabilnosti u Evropi i svetu, u mogućnosti smo da otvaramo nove fabrike
Foto: Marina Lopičić

u obilasku fabrike nestle

PREDSEDNIK VUČIĆ: U trenutku kada nema stabilnosti u Evropi i svetu, u mogućnosti smo da otvaramo nove fabrike

Politika -

Predsednik Vučić se na svečanosti povodom završetka prve faze radova na izgradnji nove fabrike kompanije Nestle u Beogradu obratio prisutnima i naveo da je srećan što u ovim teškim vremenima Srbija otvara fabrike i ima snage da očuva mir i stabilnosti i obezbedi ekonomski napredak i bolji životni standard.

"U ovom trenutku kada nema mnogo stabilnosti u Evropi i svetu, mi smo u mogućnosti da otvaramo nove fabrike. Ponosan sam na to", kazao je Vučić i dodao kako primećuje da ljudi sve više traže hranu biljnog porekla.

"Za Španiju i Holandiju ovo će biti jedan od glavnih proizvoda. Ponosan sam na sve naše radnike, i u prvom i u drugom delu fabrike. Srećan sam što takve ljude imamo. Radom, velikim trudom i ogromnom energijom možete da postignete sve. Mi koji smo ranije mnogo izostajali za razvijenim zemljama, sada razliku smanjujemo", rekao je predsednik.

"Ovo će puno značiti za Surčin", dodao je Vučić i još jednom ponovio da će u oktobru biti završena važna saobraćajnica Novi Beograd - Surčin.

Vučić je svim zaposlenima poželeo sreću i veće plate.

Predsednik je na kraju najavio da će na pitanja odgovarati kasnije danas, posle 18 sati, kada se završi sednica Saveta za nacionalnu bezbednost.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track