KNEZ PETROL DOPRINEO ŠIRENJU PANIKE O NESTAŠICI GORIVA?! Pokušali da ograniče prodaju, pa posle reagovanja države PROMENILI PLOČU!
Foto: Promo

uznemiravanje javnosti

KNEZ PETROL DOPRINEO ŠIRENJU PANIKE O NESTAŠICI GORIVA?! Pokušali da ograniče prodaju, pa posle reagovanja države PROMENILI PLOČU!

Politika -

Pojedine pumpe pokušale su sinoć da unesu pometnju ograničavanjem količine goriva, poput Knez Petrola koji je poslao dopis benzinskim pumpama u kojem su jasno navedene instrukcije o ograničenjima, ali su danas, posle reagovanja države koja je na pumpe odmah poslala inspekciju, plasirali potpuno drugačiju priču u javnost.

Međutim, Srđan Knežević, neformalni vlasnik Knez petrola, sada je okrenuo ploču, pa kaže da je na pumpama ove kompanije situacija uobičajena.

- Sve je normalno, nema ograničenja sipanja. Imamo goriva i poštujemo propise - izjavio je Knežević za Blic, ne želeći da komentariše dopis koji je juče upućen benzinskim pumpama Knez Petrola a u kojem su jasno navedene instrukcije o ograničenjima.

Podsetimo, pojedine kompanije su juče pokušale da veštački izazovu nestašice ograničenjem prodaje goriva čije su cene zamrznute do 14. marta. Reč je o benzinu evropremijum BMB 95, koji ne može da bude skuplji od 171 dinar po litru, i evrodizela od 179 dinara po litru.

Upravo za te kategorije su pojedine kompanije juče ograničile prodaju na 20 litara za automobile po rezervoaru, 50 litara za traktore i 100 litara za kamione. Istovremeno zabranile su i sipanje evrodizela u kanistere i bidone bez obzira na ovlašćenja koja im to omogućavaju.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track