ŠAPIĆ ČESTITAO ŽENAMA OSMI MART: Da nema vas ovaj svet ne bi postojao
Foto: Info služba

ŠAPIĆ ČESTITAO ŽENAMA OSMI MART: Da nema vas ovaj svet ne bi postojao

Politika -

"Svim divnim ženama, suprugama, sestrama, majkama, čestitam Osmi mart. Žena je osnov svake snažne porodice, snažnog društva, države i naroda, i ja ću uvek svojim ponašanjem pokazivati poštovanje koje imam prema svim ženama, jer da nema vas ovaj svet ne bi bio ovakav kakav jeste" poručio je danas Aleksandar Šapić, kandidat Srpske napredne stranke za gradonačelnika Beograda.

02:59

Šapić čestitao damama osmi mart

Šapić je prisustvovao skupu koji je lista “Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve” organizovala povodom Međunarodnog dana žena i tom prilikom istakao da je sve što bilo koji muškarac radi, počevši od najranijeg detinjstva, usmereno ka tome da bi zadobio poverenje, simpatiju, poštovanje i interesovanje žene.

- Sve što radimo u životu radimo zbog vas, kasnije, kada dođu deca i zbog dece. Iako se sve vreme priča o ravnopravnosti polova i tome kako bi muškarci i žene trebalo da budu jednaki, mislim da neki pokušavaju da dovedu žene u poziciju koja apsolutno nema nikakve veze sa onim što one u stvari jesu. Ja smatram da mi nismo ravnopravni, da nikada nismo ni bili i da nikada nećemo biti ravnopravni. Zašto? Iz prostog razloga, prvo, zato što žena daje život svakom čoveku. Mi smo dve različite ravni. Sunce nikada ne može da se zameni ni sa jednom planetom, naročito ne sa Zemljom, jer Sunce bez Zemlje može, a Zemlja bez Sunca ne može. Jer nam Sunce daje život. Nemojte to nikada da zaboravite - poručio je Šapić.

Aleksandar Šapić
foto: Info služba

Šapić je naveo da je među njegovim saradnicima uvek bilo više žena nego muškaraca.

- Moram da vam priznam da ja nisam posebno vodio računa o tome da li su moji saradnici žene ili muškarci, ali spletom okolnosti se ispostavilo da je oko mene uvek bilo najviše žena, ne zbog toga što sam ja to posebno želeo, već zato što je moje iskustvo, kada je posao u pitanju, pokazalo da su žene odanije, lojalnije, vrednije i, na kraju krajeva, efikasnije - rekao je Šapić.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track