VUČIĆ PORUČIO: Plate i penzije neće kasniti, obezbedili smo DOVOLJNO HRANE!
Foto: Printscreen/PINK

VUČIĆ PORUČIO: Plate i penzije neće kasniti, obezbedili smo DOVOLJNO HRANE!

Politika -

Ja ne mogu da sakrijem svoj očaj i ne krijem ga. Neću da lažem narod. Situacija je iz dana u dan sve teža. Ništa više ne možete da nabavljate - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući na pinku..

"Šta god da uradite, nađe vam se novi problem. Ekonosmke posledice, političke, su jezive. Ovo je najteži sukob od Drugogo svetskog rata. Ja ne pričam o nama, već o Evropi i svetu. Za nas je ono što nas je pogodilo i gde smo gubili živote ljudi, najteže.

Ja sam rekao Siniši Malom i Ani Brnabić: "Pokušajte da pronađemo jednokratnu pomoć prosvetarima 10.000 dinara", oni su rekli: "Okej, nije problem, ali pogledaj stanje u budžetu, gledaj šta je to što nam se dešava svaki dan. Koliko ćemo morati nafte da kupimo, mazuta, prehrambenih proizvoda.

Hoćemo li imati dovoljno para ako ovo bude trajalo 6 meseci?". Hoćemo! Videćemo oko prvog aprila da li možemo da obradujemo prosvetare. Plate neće da kasne u javnom sektoru, a sasvim sam siguran i u privatnom. Ni penzije neće kasniti ni dan. Ako ovo bude trajalo, gledaćemo da tražimo pare, kao što je to bilo za koronu. Obezbedili smo hrane dovoljno!, naglasio je Vučić.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track