PREPOZNAJETE LI OVOG POLITIČARA Verio devojku, hoće da se ženi! U trku za predsednika ušao u vunenim čarapama a evo ga sad! FOTO
Foto: Instagram Printscreen

ljubi čika! ošišao se i pustio dugu bradu

PREPOZNAJETE LI OVOG POLITIČARA Verio devojku, hoće da se ženi! U trku za predsednika ušao u vunenim čarapama a evo ga sad! FOTO

Politika -

BEOGRAD - Legenda je rekla DA. Naša ljubav je sada ušla u prvu ligu galaksije. Želim vam svima sreće, zdravlja, ljubavi i love. Da se ženimo i udavamo, da se volimo i pravimo decu. ❤️ Hvala svima na podršci, ove godine idemo još jače čika se diže na viši nivo. Mora biti napretkaaa ❤️, napisao je nekadašnji političar na kratke staze Luka Maksimović, javnosti poznat kao Ljubiša Preletačević Beli, a još poznatiji po krilatici Ljubi Čika!

On je tako na svom Instagram profilu narodu Srbije čestitao početak nove godine i objavio da je verio devojku i da u tekućoj 2022. planira i da se oženi.

Nosio je samo belo odelo i bundu, a u politički život Srbije i preCedničke izbore, kako je govorio, godine 2017. ušao je u vunenim čarapama i na belom konju.

Retko je koja pojava tako zaintrigirala biračko telo Srbije kao što je to bio Čika Beli.

Od nekadašnjeg političara i predsedničkog kandidata, Beli je svojevremeno nakratko prešao na vođenje kafića u centru Beograda a potom se otisnuo u moleraj i medijski svet.

Ugledni je jutjuber, ošišao se, pustio bradu a od bunde mu je ostala samo šubara...

Aktivan je na svim mrežama, a na Instagramu rado postavlja fotke iz detinjstva, rane mladosti, porodičnog i ljubavnog života, deli slike svojih kućnih ljubimaca...

... a postavio je i jednu u uniformi uz dedine reči: Je*o čoveka ako nije bio u vojski!

Biografija

Luka Maksimović, rođen je 15. jula 1991. u SFRJ, poznatiji po alijasu Ljubiša Preletačević Beli, društveni je aktivista i medijska ličnost, a nakratko je i "za ozbiljno" postao političar i kandidat za predsednika Srbije, na predsedničkim izborima 2017.

Početkom 2010-ih, radio je skečeve i kratke video klipove koji promovišu toleranciju i afirmišu različitost, među kojima i tri Jutjub videa o "Gej paru iz Šumadije", u kojem on igra jednog od članova tog para.

Buduća Mrs. Preletačević

Od 2016. je bio vođa političkog pokreta u Mladenovcu Sarmu prob'o nisi. Na lokalnim izborima 2016. u Opštini Mladenovac, osvojio je drugi broj odborničkih mesta sa svojom listom Beli - Samo jako! (osvojivši 13 od 55 odbornika). Osvojio je veliki broj glasova, iako je njegova kampanja bila zamišljena kao satira i parodija na srpske političare.

Prezime njegovog lika Preletačević parodija je na preletače - one koji često menjaju stranke a što prethodnih decenija nije bila retka pojava u političkom životu Srbije.

Imao je želju da postane TV voditelj a 12. marta 2017. kandidovan je za predsednika Srbije - bio je treći po broju glasova.

Kurir.rs/Instagram/Wikipedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track