PREDSEDNIK VUČIĆ SE HITNO OGLASIO: Smenjena predsednica Osnovnog suda u Kosovskoj Mitrovici, KURTI REŠIO DA NAPADNE SRBE (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

PREDSEDNIK VUČIĆ SE HITNO OGLASIO: Smenjena predsednica Osnovnog suda u Kosovskoj Mitrovici, KURTI REŠIO DA NAPADNE SRBE (VIDEO)

Politika -

Premijer privremenih institucija u Prištini Aljbin Kurti smenio je predsednicu Osnovnog suda u Kosovskoj Mitrovici Ljiljanu Stevanović samo zato što je prisustvovala sastanku predstavnika Srba sa KiM sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

- Poštovani građani, po nalogu Aljbina Kurtija smenjena je danas iz kosovskih institucija, srpski sudija Ljiljana Stevanović. Za ujutru je pripremljena smena svih srpskih komandira, svih srpskih policajaca koji su bili na sednici Saveta za nacionalnu bezbednost. Aljbin Kurti je rešio da napadne Srbe! Aljbin Kurti je pogazio Briselski sporazum i po njegovoj volji i volji onih koji ga štite Briselski sporazum više ne postoji. Aljbin Kurti je taj koji hoće da sruši mir na Kosoovu i Metohiji, on je taj koji ovim odlukama želi da napadne srpski narod svuda gde on živi, i na jugu i na severu KiM. Srbija želi da se sačuva mir i zbog svega upozoravamo Zemlje Kvinte i celu međunarodnu zajednicu. Moja poslednja poruka je - Šta god činili - Srbija će biti uz svoj narod - rekao je Vučić.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:05

PREDSEDNIK VUČIĆ: Odbijanje Prištine da se održe izbori pitanje bezbednosti Srba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track