05:09

Boško Obradović i Dejan Miletić o izborima 3. aprila

usijanje

IZBORNA TRKA! BOŠKO OBRADOVIĆ: Naša stranka se zalaže za patriotizam i očuvanje tradicije

Politika -

Sledećeg ponedeljka znaćemo tačan broja mandata, ko je pobedio u trci za Beograd i da li ćemo dobiti predsednika u prvom krugu izbora. Do tada bi oko 6,8 miliona građana, koji imaju pravo glasa, trebalo da se pripreme da odaberu izmedju 8 predsedničkih kandidata koje odlikuje isti cilj zaštita zemlje i naroda, ali različita sredstva postizanja istog.

Pred građanima će na izbornom listiću biti niz stranaka i koalicija koje predlažu svoje poslaničke kandidate.

Šta poručuju kandidati i koalicije sa izbornih lista? Ko ulazi u Narodnu skupštinu? Šta nas očekuje u Beogradu?

Na sva ova pitanja odgovor su dali u emisiji "Usijanje" na Kurir televizije predsednički kandidat koalicije „Patriotski blok“ Boško Obradović i politički analitičar prof. Darko Miletić.

Usijanje dana
foto: Kurir Televizija

- Postoji veliki broj građana koji nisu za aktuelnu vlast, mi se obraćamo njimaIma dosta onih koji su bili u SNS pa žele da promene. Ne želimo da se vratimo ni na režim Borisa Tadić, mi nudimo nešto treće, patriotskim putem. Nema članstva u NATO, poštovanje crkve, ćirilice, očuvanje Kosova i Metohije. Mi smo za monarhiju, mislim da treba vratiti kraljevinu - rekao je Obradović.

Usijanje dana
foto: Kurir Televizija

Miletić smatra da će Marinika Tepić ući u parlament.

- Boško deluje uverljivo dosta, ja mislim da što se žena tiče, bar kako sam ja dobio informaciju da je on ženama sladak. SNS i SPS imaju jako dobru prolaznost, Marinika Tepić će ući u parlament kako analize kažu. Meni je nezahvalno da bilo koga favorizujem, sve su to ljudi koji su možda bliži Rusiji, neki dalji i tu će detalji presuditi - kaže Miletić.

Usijanje dana
foto: Kurir Televizija

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

09:26

Borislav Antonijević i Vojislav Mihailović o aprilskim izborima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track