Čeda Jovanović uhvaćen u strasnom poljupcu

Lider LDP – privatno

Čeda Jovanović uhvaćen u strasnom poljupcu

Politika -
Supruga Čede Jovanovića postavila na svoj Tviter nalog slike iz porodičnog života
1 / 5

BEOGRAD - Ljubav cveta.Čedomir Jovanović ne prestaje da intrigira srpsku javnost, pa je tako posle objavljivanja fotografija sa planinarenja na Akonkagvi (najviši vrh Južne Amerike sa 6.962 metra nadmorske visine) i pokazivanja definisanih trbušnjaka, Čeda sad uhvaćen u još lepšoj pozi - u strasnom poljupcu sa svojim suprugom.Sliku zaljubljenog para na društvenu mrežu Tviter postavila je njegova supruga Jelena Jovanović i ispod nje napisala: „Ljubav.“ Koliko zaista uživa u ljubavi sa svojom suprugom svedoči i niz fotografija na kojima je ovaj srećni par u strasnom zagrljaju. Iako nikada nije krio zaljubljenost prema Jeleni, Čeda retko u javnosti govori o njoj (čitaj nikada). Tako je bilo i juče kada smo iz LDP pokušali da dobijemo neki komentar.Podsetimo, Kurir je prvi objavio fotografiju lidera LDP sa planinarenja u Južnoj Americi. Nakon te fotografije pojavile su se i druge koje svedoče o ne baš tako sjajnim uslovima u kojima je Jovanović bio: drvena baraka, žičani krevet i sendvič sa salamom samo su neke od „egzotičnih“ stvarčica sa Čedinog putešestvija po Južnoj Americi. Na tome mu mnogi možda i ne bi pozavideli, ali na trbušnjacima sigurno bi.

Čedin sin voli ekstremne sportoveOsim fotografija strasnih poljubaca, Jovanovićeva je pokazala i sliku sina u ronilačkom odelu, koji osim što neverovatno liči na oca, očigledno deli istu strast prema ekstremnim sportovima. Jelena je postavila i fotografiju supruga sa psom.

Otac četvoro decePredsednik LDP Čedomir Jovanović stalno je u centru pažnje ovdašnje javnosti kako zbog svojih političkih stavova, tako i zbog luksuznog i raskošnog života koji vodi. Ipak, u javnosti se ne pominje tako često da Jovanović sa suprugom ima četvoro dece, a fotografiju najmlađe ćerke - Anđelije Fej - Čeda je postavio na svoj Fejsbuk profil odmah po njenom rođenju. Jovanović je sa porodicom snimio i spot koji je korišćen u predizbornoj kampanji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track