KURIR SAZNAJE: Rasima Ljajića lekari ne puštaju kući! Evo šta se dešava s političarem posle teške nesreće
Foto: Kurir Televizija, Marina Lopičić

NESREĆA

KURIR SAZNAJE: Rasima Ljajića lekari ne puštaju kući! Evo šta se dešava s političarem posle teške nesreće

Politika -

Rasim Ljajić, lider SDPS i bivši ministar, imao je jutros kontrolni pregled, kako je ranije najavio, i nadao se da će danas biti otpušten na kućno lečenje, međutim, njegovo zdravstveno stanje još nije dobro i moraće još da ostane u bolnici, saznaje Kurir!

- On još mora da ostane u bolnici zbog bolova i otežanog disanja, što je posledica preloma četiri rebra i nekoliko pršljenskih nastavaka. Potrebne su dalje pretrage i adekvatan medicinski nadzor - kazao je za Kurir izvor iz bolnice.

Rasim Lajić, Branko Gogić
foto: Marina Lopičić, Kurir/M.S., Printscreen

Ljajić nije odgovarao na naše pozive. Podsetimo, lider SDPS u ekskluzivnoj ispovesti za Kurir govorio je o nesreći u kojoj je tragično stradao jedan od njegovih najbližih saradnika i direktor JP Emisione tehnike i veze Branko Gogić (45). Ljajić je ispričao da se apsolutno ničeg iz nesreće ne seća.

- Sećam se samo tog trenutka kad smo ušli u auto, pričam s Brankom o tome kakvo je vreme... Sledeći trenutak kog se sećam je bolnica... ja ležim, oko mene lekari, sestre. Vidim nema Branka, i odmah pitam doktora: "Đe Branko?" On tu izbegne odgovor. Opet pitam sestru, ona poče nešto da vrda...Vidim ja odmah da nešto lažu, miriše na nešto loše... Najteže mi je zbog Branka - rekao je Ljajić.

On je kazao i da mu je doktor objasnio da je moguće da mu se vremenom vrati sećanje, ali da to sve zavisi od toga koji je stepen kontuzije zadobio. Podsetimo, Rasim Ljajić teže je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se desila na auto-putu Beograd-Niš kod Ražnja. Ljajićev saputnik, predsednik IO SDPS i direktor JP "Emisione tehnike" Branko Gogić, koji je upravljao "škodom superb", od težine povreda zadobijenih u nesreći preminuo je na licu mesta. Ljajić je čistom srećom preživeo.

J. V.

Bonus video:

03:22

Rasim Ljajić nakon velike nesreće prebačen u KCS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track