OVAKO PORODICA LIDERA DVERI SLAVI NAJVEĆI HRIŠĆANSKI PRAZNIK: Boško Obradović: Mi smo vam kao Sinđelići iz čuvene serije!
Foto: Privatna Arhiva

praznično

OVAKO PORODICA LIDERA DVERI SLAVI NAJVEĆI HRIŠĆANSKI PRAZNIK: Boško Obradović: Mi smo vam kao Sinđelići iz čuvene serije!

Politika -

Mi smo vam porodica kao iz poznate serije „Sinđelići“! Ima nas sedam! Supruga i ja brinemo o četiri ćerke i sinu. Kod nas nikad nije dosadno. Sada kad su četiri devojke već punoletne i studiraju - veliki praznici i porodične proslave su nam jedini zajednički trenuci, kaže u razgovoru za praznično izdanje Kurira lider Dveri Boško Obradović i dodaje:

- A Vaskrs je upravo najveći i najlepši porodični praznik!

On otkriva i kako njegova porodica proslavlja Vaskrs.

Boško Obradović
foto: Privatna Arhiva

- Od kada znam za sebe, slavimo ga u našoj porodičnoj kući u rodnom selu Vranićima iznad Čačka. Moja baka Rajka je zaslužna što su sva unučad krštena u ona komunistička vremena, ona nas je učila da postimo i vodila u seosku crkvu na pričešće. Mi se trudimo da isto tako danas vaspitavamo našu decu da poštuju svoju crkvu i brinu o svojoj duši. Sve naše ćerke imaju umetničke talente tako da su one glavne za farbanje vaskršnjih jaja na Veliki petak, uz mentorstvo moje supruge Julije - ponosno će Obradović.

Boško Obradović
foto: Privatna Arhiva

Lider Dveri je uputio i čestitku svim vernicima:

- Svim pravoslavnim hrišćanima, ali i svim drugim građanima Srbije, želim da nastupajuće praznike provedu u duhovnom miru i porodičnoj radosti. Sve drugo ćemo lakše ako imamo zdravlja i porodične sloge.

J. V.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track