OVAKO SE DOČEKUJE VASKRS U PORODICAMA NAŠIH POLITIČARA: Pogledajte kako su ofarbali jaja Vesić, Darija, Boško, Zorana... (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva

u očekivanju najvećeg hrišćanskog praznika

OVAKO SE DOČEKUJE VASKRS U PORODICAMA NAŠIH POLITIČARA: Pogledajte kako su ofarbali jaja Vesić, Darija, Boško, Zorana... (FOTO)

Politika -

BEOGRAD - Vaskrs kao najveći hrišćanski praznik slavi se i u porodicama naših političara pa su mnogi od njih na društvenim mrežama objavili kako farbaju ili kako su ofarbali jaja.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić latio se posla sa bratanicom Nađom rekavši da je on njen šegrt i da su se kao i svake godine odlučili za tehniku dekupaž...

Porodica Boška Obradovića, lidera Dveri, broji 7 članova među kojima su četiri ćerke koje, kako on kaže, sve imaju umetničkog talenta pa njima ovaj posao ne pada teško...

- Sve naše ćerke imaju umetničke talente tako da su one glavne za farbanje vaskršnjih jaja na Veliki petak, uz mentorstvo moje supruge Julije - ponosno je istakao Obradović.

OVAKO PORODICA LIDERA DVERI SLAVI NAJVEĆI HRIŠĆANSKI PRAZNIK: Boško Obradović: Mi smo vam kao Sinđelići iz čuvene serije!

Boško Obradović
foto: Privatna Arhiva

Ministarka Darija Kisić Tepavčević pokazala je svoje umeće u Senti...

- Divno jutro sam provela u Senti sa damama iz Udruženja žena. Zajedno smo farbale i dekorisale uskršnja jaja. Naučile su me nove tehnike i načine bojenja. Veliku pomoć smo imali i od njihovih mališana koji su u svako jaje dodatno utkali dečijie osmehe i radost - napisala je dr Darija na Instagramu.

Vredna je bila i ministarka Zorana Mihajlović koja je pokazala kako se praznuje kod nje u kući...

Lider LDP Čedomir Jovanović nije objavio kako kod njih teku porodične pripreme ali se oglasio citatom iz Jevanđelja.

Kurir.rs/Facebook/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track