KOD ZUBINOG POTOKA PUCANO NA POLICIJSKU PATROLU: Srpska lista osudila incident
Foto: Youtube Printscreen

nema povređenih

KOD ZUBINOG POTOKA PUCANO NA POLICIJSKU PATROLU: Srpska lista osudila incident

Politika -

U ranim jutarnjim satima napadnuta je policijska patrola u ​​selu Zupče kod Zubinog Potoka, saopštili su iz policijske centrale u Prištini.

U jutrošnjem oružanom napadu na policijsku patrolu u selu Zupče kod Zubinog Potoka nema povređenih, saopšteno je iz policijske centrale u Prištini.

"Osim materijalne štete na vozilu, među službenim licima nije bilo povređenih. Kosovska policija, u saradnji i koordinaciji sa pravosuđem, preduzima sve neophodne istražne radnje u vezi sa slučajem, uz pojačavanje policijskih mera kako bi se obezbedila bezbednost policajaca i građana", navodi se u izveštaju.

Povodom ovog slučaja preduzete su sve hitne policijske radnje, gde su na lice mesta izašle jedinice policijske stanice u Zubinom Potoku.

Srpska lista osudila incident

Srpska lista osudila je ovaj incident, ističući da za cilj ima destabilizaciju prilika, ali i, ističu, "pokušaj da se Srbi predstave kao neki nasilnici što ne odgovara istini".

"Pozivamo sve građane na suzdržanost. Da ne nasedaju na provokacije i ne dozvole da ovakvi incidenti ugroze preko potreban mir na ovim prostorima. Ko god je ovo uradio ne misli dobro srpskom narodu", navodi Srpska lista.

(Kurir.rs/RTS)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track