JEREMIĆ SE NAKON VUČIĆEVOG ODGOVORA IZVINJAVA NA TVITERU: Izgleda da nisam dobio tačnu informaciju (FOTO)
Foto: Beta Amir Hamzagic, Beta Milos Miskov

reakcija

JEREMIĆ SE NAKON VUČIĆEVOG ODGOVORA IZVINJAVA NA TVITERU: Izgleda da nisam dobio tačnu informaciju (FOTO)

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić demantovao je tokom današnjeg obraćanja građanima navode predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića da se sastao sa Aljbinom Kurtijem u Briselu, a nekadašnji šef diplomatije se odmah izvinio na svom Tviter nalogu zbog izjave.

- Izgleda da nisam dobio tačnu informaciju i zbog toga se izvinjavam - napisao je Jeremić.

Lider Nove stranke ranije danas objavio je da je Vučić tokom posete Berlinu bio u kafani sa premijerom lažne države Kosovo Aljbinom Kurtijem.

- Sinoć su dvojica istaknutih balkanskih političara, nakon večere sa izaslanikom EU, otišli na pivo u bar Ständige Vertretung u Berlinu, kao što i priliči prijateljima. Šta li su razgovarali? - napisao je ranije danas Jeremić.

Vučić je tokom obraćanja, podsetimo, demantovao navode Jeremića i objavio da je nakon teških sastanaka sa predstavnicima srpske delegacije i svojom ćerkom Milicom bio u jednom ugostiteljskom objektu u Berlinu.

- Sa mnom na večeri je bila moja ćerka Milica, a ako im se od njih učinio Kurti, onda ne znam šta da kažem. Ja hoću da kažem još jednu stvar. Ja se sa Kurtijem nikada u svom životu nisam rukovao. Susret sa Kurtijem je bio... Bolje da ne komentarišem jer nije fer - rekao je Vučić.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track