BESNI RAT UDOVICE I SINA MUAMERA ZUKORLIĆA: Elma Elfić objavila sliku njihove dece, pa poručila: Kome smeta muftijin amanet?!
Foto: Nemanja Nikolić, Dado Đilas

SUKOB

BESNI RAT UDOVICE I SINA MUAMERA ZUKORLIĆA: Elma Elfić objavila sliku njihove dece, pa poručila: Kome smeta muftijin amanet?!

Politika -

Sukob u porodici pokojnog Muamera Zukorlića ne prestaje, a naročito varniči na relaciji Elma Elfić Zukorlić, njegova druga supruga - Usame Zukorlić, nastariji sin pokojnog muftije! Otvoreni rat između njih počeo je od trenutka kada je Usame, zbog sumnji da je njegov otac trovan, zatražio obdukciju, a da o tome nije obavestio nikog, pa ni udovicu i ostalu Zukorlićevu decu.

Elma Elfić Zukorlić
foto: Printskrin/Instagram

Sinoć se porodični rat preselio i na Internacionalni univerzitet u Novom Pazaru koji je osnovao Muamer Zukorlić, a čija je predsednica Elma Elfić Zukorlić. Name, tamo je došlo do sukoba dve grupe obezbeđenja - već postojećeg koje vodi brat preminulog Muamera Zukorlića, Muhamed i novog sa kojim je Univerzitet na čijem je čelu Elma Elfić Zukorlić sklopio ugovor i koje je pokušalo da preuzme dužnost.

Elma Elfić Zukorlić
foto: Printskrin/Instagram

Elma Elfić Zukorlić rekla je za RTV Novi Pazar da apeluje na nadležne da zaštite autonomnost Univerziteta. Ona je kazala da ju je vest o dešavanjima na toj visokoobrazovnoj ustanovi zatekla u Beogradu.

Ona je sinoć imala još jednu misterioznu poruku - uz fotografije svoje i Muamerove dece, dve ćerke i dva sina, Elma Elfić Zukorlić je napisala: - Ko čuva Muftijin amanet? Ili bolje pitanje: Kome smeta Muftijin amanet?

Bonus video:

00:28

UMRO MUAMER ZUKORLIĆ: Poslanik i muftija preminuo u 51. godini

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track