PREDSEDNIK VUČIĆ: Srbija i Crna Gora treba da resetuju međusobne odnose
Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

najavio posetu

PREDSEDNIK VUČIĆ: Srbija i Crna Gora treba da resetuju međusobne odnose

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da Srbija i Crna Gora treba da resetuju međusobne odnose, jer u budućnosti mogu mnogo toga zajedno da urade u korist građana obe zemlje i najavio da će svakako doći u Crnu Goru, bilo zvanično ili privatno.

- Nadam se da mnogo toga u budućnosti možemo zajedno da uradimo, pa cak i ovu zimu da olakšamo jedni drugima i da pomognemo jedni drugima, jer će biti mnogo teška zima i za jednu i za drugu zemlju. Polako da resetujemo naše odnose i da počnemo da ih gradimo, odnosno da vratimo onu emociju koju smo imali i poštovanja i ljubav, jer teško da imamo nekog bližeg nego jedni druge - rekao je predsednik Srbije za crnogorsku Adria televiziju.

Na pitanje da li će uskoro posetiti crnu Goru Vučić je odgovorio potvrdno.

- Svakako ću doći u Crnu Goru, da li zvanično ili privatno - to je druga stvar. Premijer Crne Gore Dritan Abazović je dobio poziv da zvanično poseti Srbiju 29. juna i dobrodošao je - rekao je Vučić, prenosi Pink pisanje Tanjuga.

On je istakao da ima puno tema za razgovor i mnogo stvari da se rešava u interesu svih.

- Naravno, uvek će postojati oni koji ne razmišljaju o tome kako bi bilo dobro da dve zemlje saraduju, već kako da to zaustave, ali nemam problem sa tim - dodao je Vučić uz pozdrav svima u Crnoj Gori.

(Kurir.rs/Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track