02:00

OPOZICIJA NAM JE JADNA I BEDNA! Nebojša Krstić bez dlake na jeziku: Oni su ČEMER srpskog društva

crveni karton

OPOZICIJA NAM JE JADNA I BEDNA! Nebojša Krstić bez dlake na jeziku: Oni su ČEMER srpskog društva

Politika -

Večerašnji gost Svetislava Basare u emisiji "Crveni karton" bio je Nebojša Krstić, lekar po obrazovanju, koji je od 2004. do 2012. godine bio savetnik za medije tadašnjeg predsednika RS BorisaTadića.

Nebojša Krstić
foto: Kurir televizija

Danas radi kao marketinški stručnjak, a u javnosti je poznat kao čovek koji bez ustručavanja izgovara sve šta misli, što je i pokazao u emisiji "Crveni karton".

Nebojša Krstić
foto: Kurir televizija

Gostujući kod Svetislava Basare otkrio je zašto za srpske intelektualce kaže da su najveći čemer srpskog društva i zašto tvrdi da je Vučić jedina nit koja nas drži na proevropskom putu.

- Koliko god da nam je opozicija jadna i bedna, period posle sastanka Vučića i Đilasa mi pokazuje da nisu svi nenormalni. Mene više brine reakcija medija koji su potpuno pomahnitali. Zanima me kako bi reagovali takozvani profesionalni mediji, oni proevropski. Njima u pola broja izlaze neki fašisoidni tipovi koji daju intervjue. Brine me kako bi reagovali srpski intelektualci koji su najveći čemer srpskog društva a tek onda kako bi reagovala opozicija. Opozicija nam je jad i beda. A koga briga kako bi reagovao neki pokret "Kreni, obrni". Vučić razmišlja kako će da reaguje javnost i njegova stranka, a ne opozicija - izjavio je Krstić gostujući u emisiji "Crveni karton" na Kurir televiziji.

Nebojša Krstić
foto: Kurir televizija

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

10:46

ĐINĐIĆ JE IMAO ISKRENU PODRŠKU SAMO DVOJICE POLITIČARA IZ DOS Lakićević i Basara o ulozi Koštunice: NIKADA NIJE BIO OPOZICIONAR

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja