20:01

VESIĆ KRIVI OPOZICIJU ZA PRODUŽAVANJE IZBORA U VELIKOM TRNOVCU: To izborno mesto postalo je kao španska serija

izborni proces

VESIĆ KRIVI OPOZICIJU ZA PRODUŽAVANJE IZBORA U VELIKOM TRNOVCU: To izborno mesto postalo je kao španska serija (VIDEO)

Politika -

Sukob među članovima biračkog odbora oko podele posla, pa dojava o postavljenoj bombi u školi u kojoj se nalazi biračko mesto, rezultirali su da se izbori na na biračkom mestu broj 6 u Osnovnoj školi “Muharem Kadriu” u Velikom Trnovcu kod Bujanovca - otkažu. Koji je novi datum izlaska na izbore, za sada nije poznato.

Glasanje od koga zavisi i formiranje parlamenta i Vlade Srbije neće se danas održati u Velikom Trnovcu, konačna je odluka biračkog odbora u tom bujanovačkom selu, koja je donesena u konsultaciji sa Republičkom izbornom komisijom.

O ovome i aktuelnim političkim temama za televiziju Kurir govorio je Goran Vesić, član predseništva Srpske napredne stranke.

Goran Vesić
foto: Kurir televizija

- Kao što sami možete da vidite, ovo što se dešava u Velikom Trnovcu posledica je promene izbornih zakona. Izborni zakoni su menjani na zahtev opozicije i mi smo prihvatili, maltene, sve ono što su oni tražili. Ali, posledica toga je upravo produžavanje rokova i omogućavanja da izbori traju u nedogled. Veliki Trnovac je klasičan primer šta u Srbiji može da se dešava. Sami znate da je Veliki Trnovac postao kao španska serija, koja nema kraja - rekao je Vesić u Kuriru.

Goran Vesić
foto: Kurir televizija

Vesić je govorio i o dojavi o bombi u Veklikom Trnovcu.

- Srbija se koči da pripremi vladu koja će zemlju pripremiti za zimu. Nemojte misliti da je dojave o bombi slučajna. Očigledno to rade kako Srbija ne bi dobila vladu i obezbedila sve. Neophodno nam je da imamo vladu u punom kapacitetu, kako bismo zaista sačekali ovu zimu. Evropu čeka jedna od najvećih zima posle Drugog svetskog rata.

Celo gostovanje Gorana Vesića možete pogledati u VIDEU ISPOD:

20:01

VESIĆ KRIVI OPOZICIJU ZA PRODUŽAVANJE IZBORA U VELIKOM TRNOVCU: To izborno mesto postalo je kao španska serija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:29

GORAN VESIĆ OTVORIO PARK “TRI KLJUČA”: U park je uloženo 500 hiljada eura

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track