VIŠE NEGO DOVOLJNO: Vučić nakon NAJOŠTRIJEG OBRAĆANJA objavio fotografije radne večere sa Lajčakom (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

nastavljeni razgovori

VIŠE NEGO DOVOLJNO: Vučić nakon NAJOŠTRIJEG OBRAĆANJA objavio fotografije radne večere sa Lajčakom (FOTO)

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je fotografiju radne večere sa specijalnim izaslanikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom.

- Večera sa Miroslavom Lajčakom. Više nego dovoljno - napisao je Vučić na svom profilu na Instagramu uz fotografije sa terase predsedničkog zdanja na Andrićevom vencu.

Današnji razgovor Vučića i Lajčaka, koji boravi u trodnevnoj poseti Beogradu, podsetimo, odvijao se u svetlu skandalozne odluke privremenih institucija u Prištini da zabrane srpske lične karte i nakon 30. septembra ukinu važenje registarskih oznaka sa imenima srpskih gradova uz najavu da će nakon tog roka ta vozila biti oduzimana.

Iako je bilo planirano da se nakon današnjih zvaničnih razgovora zajedno obrate javnosti, Vučić je na konferenciji za mediji rekao da je odlučeno da ipak samo on govori.

- Imali smo dogovor da se obratimo zajedno, ali sam Lajčaka obavestio da ću da kažem istinu. Miroslav Lajčak radi svoj posao, ali sam mu sve rekao od A do Š - rekao je Vučić tokom obraćanja javnosti.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track