ODLOŽEN RAZGOVOR SA MALIM SENTOM U TUŽILAŠTVU: Nije želeo da odgovara na pitanja bez prisustva svog punomoćnika
Foto: Nenad Kostić

načelnik Odeljenja za suzbijanje droga

ODLOŽEN RAZGOVOR SA MALIM SENTOM U TUŽILAŠTVU: Nije želeo da odgovara na pitanja bez prisustva svog punomoćnika

Politika -

Razgovor sa Slobodanom Milenkovićem u svojstvu građanina, koji je bio zakazan za danas u Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, odložen je za sledeću sedmicu, na molbu Milenkovića, saopštilo je Više tužilaštvo. On nije želeo da odgovara na pitanja tužilaštva bez prisustva svog punomoćnika, advokata Zdenka Tomanovića, pa je razgovor odložen za utorak 12. jul.

mali Senta, Slobodan Milenković
foto: Nenad Kostić

Milenković je pozvan na razgovor kako bi se izjasnio na navode bivših visokih funkcionera MUP-a iznetih tokom prethodnih sedmica u javnosti, a povodom kojih je Više javno tužilaštvo u Beogradu formiralo predmet i naložilo prikupljanje informacija i obaveštenja.

Ponovo se ističe da se provere koje su u toku ne odnose na već procesuirane predmete, pa ni na predmet u javnosti poznat kao "Jovanjica". Takođe, rad na utvrđivanju svih okolnosti u ovom predmetu se nastavlja.

Što se tiče tvdnje advokata Zdenka Tomanovića da je tužilaštvu prosleđena informacija o ugroženoj bezbednosti Slobodana Milenkovića i drugih lica, Više tužilaštvo ističe da zaključno sa današnjim danom Višem javnom tužilaštvu u Beogradu nije data, niti prosleđena ova vrsta informacija.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track