01:55

PRED SRBIJOM JE VELIKI IZBOR! Đunder: Brisel i Berlin žele da nas iskorene sa Balkana A SA OVIM TO IMAĆE SVE ŠTO IM TREBA

TAJNI PLAN

PRED SRBIJOM JE VELIKI IZBOR! Dunđer o skrivenim motivima: Za Berlin smo genocidni narod A BRISEL ŽELI DA NAS ISKORENI SA BALKANA

Politika -

Preko 30 pripadnika Rosu upalo je rano jutros u Štrpce s ciljem zastrašivanja i maltretiranja Srba u ovoj opštini.

Dušan Đunder, međunarodni stručnjak za bezbednost, diplomatiju i organizovani kriminal, gostovao je u Pulsu Srbije na Kurir televiziji gde se dotakao ovog nemilog događaja.

Naime, Đunder smatra da su ovo već projektovane savremene istorije zapada i da na nama predstoji sada jedan veliki izbor.

Dušan Đunder
foto: Kurir Televizija

- Ovo su projektovane savremene istorije gde se decenijama i vekovima unapred zna. Ovo na Kosovu nije ništa novo, ali sada je pitanje za koju ćemo se stranu opredeliti. Sada su nam sve istine pred očima. Problem je što su globalisti odnosno novi svetski poredak u stanju da žrtvuje sve evropske narode zarad viših ciljeva - rekao je Đunder.

Đunder se potom osvrnuo i na same projektovane istorije za koje tvrdi da imaju glavni cilj da izbrišu Srbe sa Balkana.

- Većina istoričara ovo ne zna. To su te projektovane istorije odnosno savremene istorije novog sveta. Predviđeno je i već se radi uveliko na tome tri decenije da u budućnosti bude briselska i berlinska istorija Balkana gde Srbi imaju tu neku počasnu ulogu. Po berlinskoj istoriji, srpski narod će biti proglašen za genocidni narod i biće glavni krivac za početak Prvog i Drugog svetskog naroda - rekao je Đunder.

Istorija, knjiga, 0136103793
foto: Profimedia

Dodao je da će sve to početi da se ostvaruje onog trenutka kada digitalizacija u potpunosti zaživi.

- Sada kada vam pričam izgleda nestvarno, ali za par decenija će biti tako. Šta će se dešavati kad digitalizacija zaživi? Tada će se svi dokumenti i arhive nestati. U kompjuteru ćete imati podatke koji će moći lako da se kreiraju i menjaju - rekao je Đunder.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

05:10

VIDETI KOJI SU RAZLOZI ZA DUBOKO RAZOČARANJE GRAĐANA SRBIJE U EU Antonijević o lošem rejtingu Evropske unije u Srbiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja