NA MOLITVI U BALENSIJAGA SAKOU OD 10.000 DOLARA: Treća žena pokojnog Zukorlića čestitala praznik u skupocenoj kombinaciji (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

treća žena pokojnog muftije

NA MOLITVI U BALENSIJAGA SAKOU OD 10.000 DOLARA: Treća žena pokojnog Zukorlića čestitala praznik u skupocenoj kombinaciji (FOTO)

Politika -

Belkisa Crnovršanin (31), treća žena po šerijatu pokojnog muftije Muamera Zukorlića objavila je novu fotografiju na Instagramu uz koju je čestitala Bajram, ali pažnju je privuklo nešto drugo.

Belkisa Crnovršanin
foto: Printskrin/Instagram

Poznato je da voli skupocenu i markiranu odeću i torbe, što se da videti po fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama. "Dior", "prada", "guči" i "šanel" sevaju sa gotovo svake slike koje pokazuju da ova Novopazarka, koja je zvanično samo lokalna novinarka. Na sebi uvek ima po nekoliko hiljada dolara.

O'KLE PARE?! Zukorlićeva treća žena nosi TORBICE OD 9.000 DOLARA! Belkisa se hvali putovanjima i markiranom odećom i aksesoarom!

I sada posebnu pažnju privlači njena odevna kombinacija koju je odabrala za ovu priliku.

Belkisa Crnovršanin
foto: Printscreen/Instagram

Ni ovoga puta nije izostavila pokazivanje skupocenih stvari a Belkisa se sada slikala kako se moli i tim povodom obukla je sako od čak 10.000 evra. U pitanju je poznatna modna marka "balensijaga" u limitiranoj kolaboraciji sa brendom "guči".

balensijaga
foto: Printscreen

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track