JURIŠ NA SRBE POČINJE TAČNO U PONOĆ: Vučić upozorio na podle namere Prištine ALBANCI VEĆ RASPOREDILI JEDINICE NA JARINJU I BRNJAKU
Foto: Zorana Jevtić

kim

JURIŠ NA SRBE POČINJE TAČNO U PONOĆ: Vučić upozorio na podle namere Prištine ALBANCI VEĆ RASPOREDILI JEDINICE NA JARINJU I BRNJAKU

Politika -

Predsednik Aleksandar Vučić upozorio je danas da je situacija za naš narod na KiM veoma komplikovana i složena.

Vučić je naglasio da teror traje već decenijama i da mnogi ne žele ni da čuju o realnim problemima sa kojima se suočavaju naši ljudi na KiM.

- Prištinski režim pokušava da iskoristi raspoloženje u svetu i da privuče žaljenje pričom o velikom i malom Putinu u kojoj bi Aljbin Kurti sebe predstavio kao Zelenskog. Doneli su odluku da nameću narodu na severu KiM stvari koje ne mogu da nameću - rekao je predsednik Srbije tokom obraćanja iz Predsedništva Srbije.

Vučić je upozorio da haos na KiM kreće večeras u ponoć i da su na administrativnim prelazima već raspoređene dve specijalne jedinice.

- Poslali su na administrativne prelaze Jarinje i Brnjak dve jedinice sa 21 tonom goriva sa željom da zaustave sve koji imaju srpske lične karte. Sve bi to trebalo da krene večeras u ponoć uz istovremeno ubeđivanje Srba da odustanu od KM tablica - naveo je Vučić.

Predsednik je naglasio da situacija nikad nije bila kompleksnija nego sad i da je mnogo ozbiljnije nego ikada.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track