ANA BRNABIĆ U SKUPŠTINI: Marinika Tepić je šampion u menjanju stranaka i preletanju (VIDEO)
Foto: Printscreen/RTS 2

ANA BRNABIĆ U SKUPŠTINI: Marinika Tepić je šampion u menjanju stranaka i preletanju (VIDEO)

Politika -

Gospođa Marinika Tepić je šamion u preletanju, menjanju stranaka, kruženju u prirodi i promeni amorfnih stanja, izjavila je premijerka Ana Brnabić tokom izlaganja u Skupštini Srbije.

Brnabić je odgovorila na napade poslanika "Ne davimo Beograd" Radomira Lazovića.

"Građani koji prate ovaj prenos pomisliće da ste vi opsednuti mnome, ali to nije tako – samo da objasnim. Dakle, pouzdano znam da je govor koji ste pročitali pre dva dana lično pisala Viola fon Kramon, tako da je Viola opsednuta mnome", rekla je Ams Brnabić.

Presedavajući Vladeta Janković je upozorio Anu Brnabić da ne iznosi tako teške optužbe, ako za njih nema dokaze.

"Ne iznosim optužbe, iznosim činjenice. Tu koaliciju napravila je Viola fon Kramon i to je javno rekla. Fon Kramon ih je ugurala u parlament, da bi im ona pisala govore i pričala koga da napadnu", rekla je Ana Brnabić.

Brnabić je zatim pričala i o Mariniki Tepić.

"Gospođa Marinika Tepić je šamion u preletanju, menjanju stranaka, kruženju u prirodi i promeni amorfnih stanja. Ona je svakako i šampion u govorenju neistina i u kontradiktornim izjavama. Mnogo veći problem za našu zemlju su sve ostale izjave, kao i te da Vojska Srbije diluje drogu na vojnom dobru u Moroviću, da su kokoške iz Morovića takođe dileri droge, kao i to da mi plaćamo strane političare kako bi povlačili priznanja jednostrano proglašene nezavisnosti tzv. Kosova što ima mnogo dalekosežnije posledice za našu zemlju", rekla je Brnabić.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track