08:25

SANDRA BOŽIĆ OTKRILA BIZARAN DETALJ SA TVITERA: Ovaj nalog isto suspendovan, a niko ga nije spomenuo! Odalović: OVO JE NAMERNO!

cenzura tvitera?

SANDRA BOŽIĆ OTKRILA BIZARAN DETALJ SA TVITERA: Ovaj nalog isto suspendovan, a niko ga nije spomenuo! Odalović: OVO JE NAMERNO

Politika -

Otvoreni parlament registrovao je suspenziju najmanje 20 Tviter naloga bivših i sadašnjih poslanika Srpske napredne stranke. Bili su suspendovani nalozi narodnih poslanika iz aktuelnog, a i prethodnog saziva. Neobično ili sa razlogom, reč je isključivo o SNS poslanicima.

Sandra Božić i Veljko Odalović
foto: Kurir Televizija

Tviter je suspendovao više naloga poslanika i funkcionera Srpske napredne stranke.Poslanici i poslanice čiji nalozi na Tviteru su suspendovani su Nevena Đurić, Sandra Božić, Milica Nikolić, Jelena Obradović, Aleksandar Marković, Krsto Janjušević, Dušan Radojević, Jelena Žarić Kovačević, Aleksandra Tomić, Staša Stojanović, Zoran Tomić i Andrijana Vasić.Nisu samo nalozi poslanika SNS-a u Skupštini Srbije suspendovani, već i profil gradskog menadžera Beograda Miroslava Čučkovića i nalog Arnoa Gujona. Nalozi su kasnije aktivirani, a kompanija Tviter navela je da su nalozi poslanika iz Srbije suspendovani greškom.

Da li je u pitanju zaista greška ili pritisak na političare Srbije zbog dešavanja u Briselu, za jutarnji program "Redakcija" na Kurir televiziji govrili su potpredsednica Narodne skupštine Republike Srbije, Sandra Božić i Veljko Odalović - predsednik Vladine Komisije za nestala lica.

Sandra Božić, Veljko Odalović
foto: Kurir televizija

- Jeste simptomatično što se ovo desilo poslanicima vladajuće partije. Protiv naše države se jako dugo vodi jedan hibridni rat, već jako dugo. Smatram da je ovaj deo samo nastavak te priče. Ne mislim da su na to odgovorni opozicionari, koji su odmah potrčali da na sebe uzmu zasluge. Ali, niko nije spomenuo da je suspendovan nalog Beogradskog vodovoda - rekla je Sandra Božić u jutranjem programu Kurir televizije danas.

Sandra Božić, Veljko Odalović
foto: Kurir televizija

- Prvo da kažem da ovo što se desilo sa Tviter nalozima nije greška, već namera. I to nemojte da imate dilemu. Ovo nije neselektivno, već selektivno. Nekome je zasmetalo šta se na nalozima nalazi - rekao je Veljko Odalović.

Sandra Božić, Veljko Odalović
foto: Kurir televizija

Više pogledajte u VIDEU ISPOD:

08:25

SANDRA BOŽIĆ OTKRILA BIZARAN DETALJ SA TVITERA: Ovaj nalog isto suspendovan, a niko ga nije spomenuo! Odalović: OVO JE NAMERNO!

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:15

PRAVI PRIJATELJ SE PREPOZNAJE U NEVOLJI: Intervju predsednika Vučića u Kini pogledalo 70 MILIONA ljudi (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track